Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


11 και 1 νύχτες από το βράδυ καταδίκης του καθεστώτος Τσίπρα και της σάπιας Μεταπολίτευσης, της παραοικονομίας και των ναρκοδολαρίων, το παρακράτος υποχωρεί και καταστρέφει έτοιμο να ανατινάξει την Ελλάδα στα εξ ων συνετέθη. Αφού κατάφερε και κοίμισε προεκλογικά τη Νέα Δημοκρατία εξαφανίζοντας προεκλογικές συγκεντρώσεις, συζητήσεις πολιτικών αρχηγών και πολιτικά προγράμματα ύπουλα επικεντρώθηκε στον τρόπο αποφυγής αυτοδυναμίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναιμικής συγκυβέρνησης και τελικής όδευσης σε νέες έκλογες με απλή αναλογική και ένα μεγάλο συνασπισμό χωρίς Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα πολλά με γάμους και ενθρονήσεις, υψηλή ραπτική και άφθονη εθνική τρομολογνεία. Κάθε μέρα και νέα πυροτεχνήματα τεχνητής νοημοσύνης για να κρατούν τους Έλληνες στην ψευδαίσθηση της αυτο-ικανοποίησης μέσα στην πραγματική εξαθλίωση μας. Το βαθύ Κράτος της ελληνικής ολιγαρχίας με τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης και το άγριο κυνήγι εναντίον εκείνων που δεν έλεγξε πραγματικά, δεν παραδίδει την Ελλάδα όπως ακριβώς δεν την παρέδωσαν κάποτε στον Καποδίστρια. Όποιο μέσο ενημέρωσης αντιστέκεται, αναλαμβάνουν οι τράπεζες και τα δικαστήρια. Για τα πειθήνια έχει ο θεός των διακινητών. Δυστυχώς όμως για τους Έλληνες ο πλανήτης αλλάζει και οι λαοί ευημερούν, πλην των ανοήτων που γαλουχήθηκαν και ζουν ακόμα με την προσμονή της αιώνιας μίζας.

"Φτιάξε Κράτος" λένε οι πολίτες στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά πόσο πραγματικά το θέλουν, θα φανεί το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019, ίσως της πιο ιστορικής νύχτας του 21ου αιώνα για την Ελλάδα. Αν ο λαός αποφασίσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τον προδώσει, υπάρχει φως. Οι θαλασσοκράτειρες αυτοκρατορίες κάποτε τελειώνουν ακόμα και στην καλύτερη αποικία τους. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το επιτελείο του ανακυκλωθούν σε προβεβλημένες κοινωνικές celebrities και αγνοήσουν την πεμπτουσία της δημοκρατίας, τη βούληση του λαού, η Ελλάδα θα διαλυθεί σύντομα και ο ίδιος θα καταπέσει ατιμωτικά. Κυβερνήσεις της κρεβατοκάμαρας δεν χωρούν άλλο στην πραγματικότητά μας. Αν η εναλλακτική των Ελλήνων είναι Τσίπρας, Βαρουφάκης, Κουτσούμπας, Βελόπουλος και Μιχαλολιάκος οι εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι οι τελευταίες με αυτή την Ελλάδα.

Ο Β’ΠΠ τελείωσε το 1945 με τις ΗΠΑ και Ρωσία νικητές. Η Μεγάλη Βρετανία η υπερδύναμη αιώνων έδυσε. Δεν το αποδέχτηκε ποτέ. Το 1950 Ελλάδα και Τουρκία συμπολέμησαν χύνοντας το αίμα τους στη μακρινή Κορέα. Το 1953 Ελλάδα και Τουρκία έγιναν σύμμαχοι και δεσμεύτηκαν νομικά με τη συνθήκη της Ουάσινγκτον. Οι ΗΠΑ αντικατέστησαν τη Μεγάλη Βρετανία κυριαρχώντας στη Δύση με τη βοήθεια πολλών διεθνών οργανισμών. Το 1955 ξέσπασαν ξαφνικά τα Σεπτεμβριανά, το 1963 ο βομβαρδισμός της Κύπρου, το 1974 το προδοτικό πραξικόπημα των Ελλήνων στη Κύπρο και η επαίσχυντη εισβολή των Τούρκων, το 1987 και το 1996 η ελληνο-τουρκική ένταση. Όλα μεταξύ συμμάχων απειλώντας τη διάσπαση της Συμμαχίας και αμφισβήτηση των ΗΠΑ εις όφελος άλλων ενδιαφερομένων.

Στις τελευταίες 12 νύχτες του Αλέξη Τσίπρα ως καταληψία Πρωθυπουργού η περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δημιουργήσει ένα Υπουργικό Συμβούλιο που δεν θα του υπαγορευτεί από τη Μαντάμ «Ο» με εκλεγμένους Υπουργούς που δεν ελέγχονται από τους εχθρούς της Ελλάδας και μεριμνήσει για την ευημερία των Ελλήνων μέσα από μία στρατηγική σχέση είναι το μεγάλο στοίχημα, μη αποδεκτό από τις ευρωπαϊκές δυνάμεις. Το ελληνικό παρακράτος θα γίνει Τούρκος, ό,τι ακριβώς είναι.

Τα πάντα μπορεί να συμβούν σε αυτή τη γέννα της Ελλάδας. Ο πιο τολμηρός θα νικήσει… Λαός ή παρακράτος δεν μπορούν να συνυπάρξουν άλλο πια. Το πλοίο μας είτε θα βυθιστεί αύτανδρο είτε θα κυριαρχήσει στις ελληνικές θάλασσες που θα αναβλύζουν ενέργεια και θα πνέει ο άνεμος ανανέωσης της Ευρώπης. Τη Νέα Δημοκρατία μας οφείλει να την εκπροσωπεί ο λαός και ουδείς άλλος, άλλη.

Προσδεθείτε ναυτικοί έμποροι και θαμώνες της ναυπηγο-επισκευαστικής ζώνης. Το ταξίδι ξεκινά για την επόμενη ημέρα της Ελλάδας  μέσα σε φουρτουνιασμένες θάλασσες...

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr