Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Και 4η έδρα ο Παν Νίκας ( Σ. Μουρίκης) στην Κορίνθία- Μία έδρα χάνει ο Πέτρος Τατούλης ( Αγ. Παπαγγελόπουλος).

http://freddonews.gr/wp-content/uploads/2019/04/mourikhs1-1.jpghttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyr079etvyoNZ7ckcnL0EqbVy1ke4KsYRLx4EDQsM2PQknaA8zzYP210EXO0fkUHHIihaidKlx_tfwUp2GV24QgO0fBHytWuFYT6kw-UmdmVyRR1-56XWmlx2a8O3fiFNRgHP06R8tFQVE/s1600/papaggelopoulos-300x267.jpg




Και τέταρτη (4η) έδρα κερδίζει στην Π. Ε. Κορινθίας, ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την  Πελοπόννησο» του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και τελικά εκλέγεται Περιφ. Σύμβουλος ο κ. Σωτήρης Μουρίκης. Έτσι οι τέσσερις περ. σύμβουλοι της «Πρωτοβουλία για την Πελοπ όννησο» στην Π. Ε. Κορινθίας είναι ο γιατρός ΓΕΝ Κορίνθου και μέχρι τώρα Δημοτικός σύμβουλος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Αναστάσιος Γκιολής, ο  κ. Χάρης Βυτινιώτης , η πρώην βουλευτής ΝΔ Κορινθίας κα. Αθηνά Κόρκα και ο κ. Σωτήρης Μουρίκης. 


Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» του κ. Πέτρου Τατούλη στην Π΄Ε. Κορινθίας εκλέγει τελικά τρεις περιφερειακούς συμβούλους τους κ.κ Αθανάσιος Πισιμήση , Απόστολος Παπαφωτίου και Αθανασιος Γκίκας. 
Ο κ. Αγγελος Παπαγγελόπουλος τελικά δεν εξελέγχει καθώς την έδρα (2η ) την κέρδισε η  Λαϊκή Συσπείρωση, στην Κορίνθία με διαφορά μόλις 9 ψηφοδελτίων παραπάνω από ότι είχε λάβει , η προσκείμενη στο ΚΚΕ ,παράταξη στην Π.Ε. Αρκαδίας.
Τέλος πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μεταδίδει το peloponnisosnews.gr, μετά την κατανομή των εδρών από το Ειρηνοδικείο της Τρίπολης, την δεύτερη έδρα της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» του Γιάννη Μπουντρούκα την παίρνει, έχοντας μεγαλύτερο αριθμό ψήφων στην Μεσσηνία, και εκλέγεται ο Σωτήρης Αποστολόπουλος (γιος του Τάσου Αποστολόπουλου, πρώην Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης).