Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ποίοι εκλέγονται Δημοτικοί Σύμβουλοι στη Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοτικη ενοτητα Ευρωστινης
Έξη είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι από την Περιφερειακή ενότητα Ευρωστίνης που εκλέγονται στο 27μελές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.
Συγκεκριμένα:

Από τον συνδυασμό "ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βλάσιο Τσιώτο εκλέγονται δύο (2) οι
1) Σκέρος  Ιωάννης του Κωνσταντίνου και 2) Καραβάς Ανδρέας του Γεωργίου. Σε μικρή απόσταση ακολουθεί ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης του Νικολάου...
Από τον συνδυασμό " ΟΜΟΝΟΙΑ" με εκ νέου υποψήφιο τον Δήμαρχο Ηλία Ανδρικόπουλο, εκλέγεται ο αντιδήμαρχος Κάσσιος Δημήτριος του Γεωργίου. Ενώ αίσθηση προκάλεσε ή μή εκλογή του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ηλία Νιάρρου του Βασιλέιου.
Από τον συνδυασμό " ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" του Σπύρου Καραβά εκλέγεται στη Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης ο Δημόπουλος Παναγιώτης του Χαραλάμπους.
 Από τον συνδυασμό " ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" του Φάνη Μπρακούλια εκλέγεται ο Μετεβελής Σπυρίδων του Σπυρίδωνος και από τον συνδυασμό "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" η Κοφινά Ελένη ( Λένα) του Νικολάου.
Πρέπει να σημειώσουμε  ότι και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο ,όπως και στο απερχόμενο, κανένας Δημοτικός σύμβουλος δεν εξελέγει  από το Δερβένι. Οι 6 Δημοτικοί σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας Ευρωστίνης ειναι τρεις από τη Λυκοπριά (Κάσσιος Δημήτριος ,Δημόπουλος Παναγιώτης και Κοφινά Ελένη ( Λένα) , ένας από το Στόμι ( Σκέρος  Ιωάννης),ένας από τα Ροζενά 
(Καραβάς Ανδρέας) και ενας από τον Πύργο (Μετεβελής Σπυρίδων). Δεν εξελέγησαν εκ νέου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Νιάρρος και η Δημοτικη Σύμβουλος Γκαϊνά Φρόσω, όπως και ο Ηλίας Σακουλάς.