Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Μετά την κατακραυγή για την απόπειρα διορισμού της ηγεσίας ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική Δικαιοσύνη, ο ηττημένος και απερχόμενος Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διαπραγματεύεται τον καθορισμό της με τον μεγάλο νικητή των Ευρωεκλογών Κυριάκο Μητσοτάκη. Επιστολή συναλλαγής έστειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η σκοτεινή διεθνής παρέα του φοβούνται μία χωρίς επιρροή από τους ίδιους ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης που δεν θα καλύψει τυχόν πολιτικά τους εγκλήματα και εκλιπαρεί για συναλλαγή.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν επιθυμούν την αυτοδυναμία τους οφείλουν να δείξουν στους ψηφοφόρους τους και σε όλη την Ελλάδα ότι δεν συναλάσσονται. Δεν έχει ανάγκη η Ελλάδα για μία από τα ίδια με νέα θνησιγενή Κυβέρνηση δανειστών.

Καμμένος, Λεβέντης, Θεοδωράκης όλοι δεκανίκια της Κυβέρνησης και Βουλής ΣΥΡΙΖΑ που αγνόησαν και κορόιδεψαν το λαό στηρίζοντας Τσίπρα πήραν την απάντησή  τους.

Όποιος άλλος θέλει ας προσέλθει να υποτιμήσει τη βούληση του ελληνικού λαού και θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα.

Η νέα ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης οφείλει να διορισθεί από τη Νέα Κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή μετά τις Εθνικές Εκλογές και όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

                                                   Λ.ΚΑΛ. 

Thedayaftergr