Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Γεώργιος Γκιώνης - Δημαρχος Λουτρακίου ..:Πετυχαίνουμε τη χρηματοδότηση για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία υποβάλαμε στο ΕΣΠΑ 2014-2020 του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Πελοπόννησος" την Πράξη "Ανάπλαση του Παραλιακού μετώπου της Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λουτρακίου" συνολικού προϋπολογισμού 4.820.448,03€, σήμερα 23 Μαΐου και ώρα 13.57 το μεσημέρι.
Ύστερα από συντονισμένες της δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Γεώργιου Αλκ. Γκιώνη, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας και του Προέδρου Γεωργίου Ρουμελιώτη, και με συστηματική προετοιμασία, συντάξαμε και υποβάλαμε μια πρόταση που αναδεικνύει το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης. Η χρηματοδότηση του έργου είναι πλήρης, προέρχεται από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020 και δεν θα βαρύνει. τον Δήμο, το Λιμενικό Ταμείο ή/ και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων.
Με την έγκριση του έργου δίνουμε λύση στο πρόβλημα που μας είχαν δημιουργήσει τα οριστικά πρωτόκολλα κατεδάφισης και αναβαθμίζουμε αισθητικά και λειτουργικά το παραλιακό μέτωπο της πόλης.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ