Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Φιέστα στην Κόρινθο, αγωνία στο Δερβένι - Πέφτει αυλαία στην Α΄ κατηγορία Κορινθίας

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για αστερασ δερβενιου - αγιοσ γεωργιοσ
Φινάλε αύριο Σάββατο 11 Μαΐου στις 16;00, και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας με την διεξαγωγή της 30ης (τελευταίας) αγωνιστικής. 
Απομένουν ακόμα μια στροφή (90΄ λεπτά αγώνα) για την λήξη του μαραθωνίου του πρωτάθληματος των 30 αγωνιστικών ημερών.  Την αγωνιστική αυτή την περίμενε η Κόρινθος 2006 τρια χρόνια για να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Μικρά λίγκα - Γ΄ Εθνική, που αν και πρωταγωνίστρια του πρωταθλήματος,
τόσα χρόνια διάφοροι παράγοντες τις είχαν στερήσει.. Αύριο η Κόρινθος 2006 αγωνίζεται για τελευταία φορά στο τοπικό πρωάθλημα , όπου στο ΔΑΚ Κορίνθου υποδέχεται τον ΠΑΣ Κλένια { μια ομάδα που αποχαιρετά την Α΄ Κορινθίας, με υποβιβασμό). Η Κόρινθος 2006 θα μετατρέψει τον αυριανό αγώνα σε φιέστα γιορτάζοντας την άνοδο της. Και ενώ η Κόρινθος 2006 ετοιμάζεται για την φιέστα της η αγωνία για δύο ακόμα ομάδες ( Αστέρας Δερβενίου και Άγιο Γεώργιο) παραμένει στο έπαρκο καθώς στο τέλος των αγωνων θα γνωρίζουμε ποία θα παραμείνη στην κατηγορία και πιά όχι. Αύριο ο Αστέρας αγωνίζεται στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" με τον ΑΟ Ζευγολατιού και ο Αγιος Γεώργιος μαχεται στο Γαλατάκι κόντρα στον Σαρωνικό. 
Στους υπόλοιπους αγώνες του προγραμματος ο ΑΟ Λουτρακίου αντιμετοπίζει τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενω στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός αντιμετοπίζει τον Πέλοπα Κιάτου. Στο Χιλιομόδι ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου υποδέχεται τον Παννεμεατικό, την ίδια ωρα στο Πετρί η Θύελλα αντιμετοπίζει τον Τενεάτη Αθικιών. Τέλος η Ελλάδα βέλου αντιμετοπίζει τους Αγίους Θεοδώρους ,οι οποίοι αποχαιρετούν , υποβιβαζόμενοι,  την κατηγορία.

Η τελευταία (30η) αγωνιστική 
Θύελλα Πετρίου
-
Τενεάτης Αθικίων
Ελλάς Βέλου
-
Αγ. Θεόδωροι
Πανκαμαριακός
-
Πέλοπας Κιάτου
Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Αγ. Γεώργιος
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
-
Παννεμεατικός
Α.Σ. Κόρινθος 2006
-
ΠΑΣ Κλένια
ΑΟ Λουτράκι
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Αστέρας Δερβενίου
-
ΑΟ Zευγολατιού