Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Αντίστροφη μέτρηση για τα Πασχαλινά Τουρνουά του SPORTCAMP!

Email Image

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το SPORTCAMP για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει και φιλοξενεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, τα πολυαναμενόμενα Loutraki Easter Cups σε 3 αθλήματα, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ & Βόλεϊ. Πρόκειται για τα πλέον δημοφιλή τουρνουά ακαδημιών και συλλόγων για παιδιά και νέους/νέες αθλητές/αθλήτριες που συγκεντρώνουν κάθε χρόνο, Χριστούγεννα και Πάσχα συμμετοχές από όλη την Ελλάδα καθώς και από το εξωτερικό. Από το 2012 (χρονιά εκκίνησης των τουρνουά) έως σήμερα, περισσότεροι από 7.500 αθλητές
από 9 διαφορετικές χώρες έχουν λάβει μέρος και στις 3 διοργανώσεις συγκεντρωτικά. Ο θετικός αντίκτυπος από τα τουρνουά χρόνο με το χρόνο έχει καταστήσει το Λουτράκι έναν από τους κορυφαίους αθλοτουριστικούς προορισμούς για ακαδημίες και ομάδες παίδων και εφήβων από την Ελλάδα και το εξωτερικό στα συγκεκριμένα σπορ.

Το Πάσχα του 2019, τα τουρνουά επιστρέφουν με δυνατές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και ομάδες από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, στο ποδόσφαιρο θα απολαύσουμε συναρπαστικό θέαμα με συμμετοχές ομάδων από 3 διαφορετικές χώρες, Ελλάδα, Λίβανος, Εσθονία,  ενώ και στο μπάσκετ οι αναμετρήσεις αναμένονται εντυπωσιακές με συμμετοχές από Ελλάδα, Λίβανο, Τουρκία και Αλβανία. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει καθώς μας χωρίζουν πλέον λίγες ημέρες για την έναρξη του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ, ενώ το Βόλεϊ θα διεξαχθεί αμέσως μετά το Πάσχα.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής:


2019 Loutraki Easter Soccer Cup -  Κυριακή 21 Απριλίου  έως Τρίτη 23 Απριλίου 2019

2019 Loutraki Easter Basketball Cup - Κυριακή 21 Απριλίου έως  Τρίτη 23 Απριλίου 2019

2019 Loutraki Easter Volleyball Cup -  Τετάρτη 1 Μαΐου -  Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Τα τουρνουά υποστηρίζονται από σημαντικούς φορείς οι οποίοι συνεργάζονται στενά με την Αθλητική Διεύθυνση του SPORTCAMP και τα έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους. Συγκεκριμένα, το τουρνουά Ποδοσφαίρου υποστηρίζεται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας και το τουρνουά Μπάσκετ από την TNBA Greece.

Εν αναμονή της έναρξης των τουρνουά, η Διοίκηση και το Αθλητικό Τμήμα του SPORTCAMP υπόσχονται για άλλη μια φορά την υλοποίηση διοργανώσεων διεθνών προδιαγραφών και στα 3 αθλήματα που θα αποτελέσουν γιορτή για τους συμμετέχοντες και τις οικογένειές τους και σημείο αναφοράς στα αθλητικά πεπραγμένα της χρονιάς που διανύουμε στις ηλικιακές κατηγορίες που απευθύνονται.


Email Image
Email Image
Email Image
Email Image

Λουτράκι, ΤΚ 20300, Ελλάδα
Tηλ.: +30 27440 23999, 66860
Fax: +30 27440 26930
Ιστοσελίδα: www.sportcamp.gr

Member of SPORTCAMP GROUP