Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Τελετή παραλαβής Λεωφορείου-Πολύτιμης Δωρεάς της αδελφοποιημένης πόλης Fuerth

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
Σήμερα απόγευμα , στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο   πραγματοποιήθηκε τελετή παραλαβής Λεωφορείου-Πολύτιμης Δωρεάς της αδελφοποιημένης πόλης Fuerth και της εταιρείας INFRAfuerth προς το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, για την κάλυψη αναγκών μετακινήσεων του.Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: λεωφορείο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Το απόφθεγμα του Σωκράτη «Φίλος βέβαιος» ήταν το βασικό σημείο της αποψινής τελετής παραλαβής Λεωφορείου-Πολύτιμης Δωρεάς της αδελφοποιημένης πόλης Fuerth και της εταιρείας INFRAfuerth προς το Δήμο.
Η εικοσαετής φιλία που συνδέει τις δυο αδελφοποιημένες πόλεις ενισχύεται διαρκώς με πράξεις αλληλεγγύης, πολιτισμού, τέχνης.
Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος ευχαρίστησε εγκάρδια για τη δωρεά αυτή που θα συμβάλει σημαντικά στην κάλυψη των αναγκών μετακινήσεων του Δήμου και απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους εκπροσώπους της αδελφοποιημένης πόλης Fuerth αλλά και στους εκπροσώπους του οργανισμoύ για τη θαλάσσια διάσωση Deutsche Lebens-Rettungs-Gesellschaft (DLRG) και του εθελοντικού Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου.