Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΕΘΝΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ

Μετά τη Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα χάσαμε και τη θρησκευτική ταυτότητά μας μετά από 191 χρόνια σύστασης του Κράτους μας από τους δανειστές. Έτσι είναι η πρόοδος κατά τον Αλέξη Τσίπρα και τους θεοσεβούμενους και μη Υπουργούς του. Αφού δεν τα έχουμε αυτά πια τα χαρακτηριστικά ως Έθνος θα ήταν χρήσιμο να μας προδιορίσει κάποιος από τους κυβερνώντες τι είναι Έλληνας να λέμε και στα παιδιά στα σχολεία μας, πέρα από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, τα χρέη και τα κόκκινα δάνεια.

Επίσης, αφού είμαστε ουδετερόθρησκοι και προοδευτικοί είναι θέμα χρόνου και νέου Συντάγματος φανταζόμαστε να αφαιρέσουμε και το Σταυρό από τη σημαία μας. 
Ευτυχώς κατά τα άλλα τουλάχιστον έχουμε πατριώτες να μας φυλάνε και να υπερασπίζονται τα ιδεώδη μας σε εγκαίνια και μεταξωτές κορδέλες που είναι όμως φύκια και φούμαρα. Τελικά υπάρχουν συστατικά και αγώνες που δημιουργούν Έθνη, υπάρχουν και αντίστροφα αδράνεια, αδιαφορία, ανοχή και καταστροφείς Εθνών.

Πιο θλιβερό είναι η βουβαμάρα των υπολοίπων συνεργών ή ενόχων σε ένα εθνικό έγκλημα για το οποίο όμως νομοτελειακά θα υπάρχει τιμωρία.

 Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr