Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΣΟΚ ΣΤΟ "ΚΑΡΦΙ"

Ξημερώματα Σαββάτου και η Εφημερίδα "Το Καρφί" σοκάρει τo πανελλήνιο, ξηρά θάλασσα και αέρα, με τη σοβαρή προειδοποίηση, εάν όχι κάτι άλλο, για την αποκάλυψη δύο Υπουργών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και για γνωστό επιχειρηματία που τους έχει γραμμένους σε DVD και προειδοποιεί να το δώσει στην επικαιρότητα αν δεν τηρηθεί η Συμφωνία. Στην ταινία, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας πρωταγωνιστεί και η κυρία του κυρίου και αναφέρεται σε οικονομική συναλλαγή μεταξύ των 2 Υπουργών και του γνωστού επιχειρηματία.


Η εφημερίδα Παραπολιτικά αναφέρει ότι "εφόσον ο μεγαλοεπιχειρηματίας κάνει πράξη την απειλή του και δώσει την καταγραφή, κι αν δικαιώνονται όσοι λένε ότι οι συνομιλίες είναι «φωτιά» τότε η κυβέρνηση θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση."

Στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας «Το Καρφί» δεν αναφέρεται κάτι παραπάνω για την καταγωγή του επιχερηματία και τη Συμφωνία που δεν τηρείται.

Μία άλλη διάσταση εκλαμβάνει η κυβερνητική πολιτική Τσίπρα και η δημοσιογραφία των πρωτοσέλιδων, ιδιαίτερα επικοινωνιακή. Θα έχει πολιτικό, κοινωνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης που υπονοεί, αν είναι πραγματικότητα φυσικά, ότι η ελληνική Κυβέρνηση κλείνει η συμφωνία έναντι οικονομικής συναλλαγής Υπουργών και μετέπειτα δεν την τηρεί, όπως προβάλει το πρωτοσελιδο της εφημερίδας "Το Καρφί"

Πιο ενδιαφέρον φυσικά, εάν είναι και πάλι πραγματικότητα, αποτελεί σε ποιον επιχειρηματία, σε ποιους δύο Υπουργούς και σε ποια Συμφωνία αναφέρεται η εφημερίδα "Το Καρφί".

Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή γιατί αν αληθεύει θα πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο και συμφωνία που έγινε προφανώς για κακό σκοπό. Αν δεν αληθεύει θα πρόκειται για μία παραπληροφόρηση του κοινού με άγνωστους σκοπούς πλήττοντας τη δημοσιογραφία.

Σε κάθε περίπτωση το thedayaftergr εύχεται αυτή η υπόθεση να μην αναφέρεται στην εθνική μας άμυνα, στην ελευθερία του Τύπου, στην οικονομία, στην  ευημερία των ανθρώπων και στην εξόντωση κάθε εμποδίου που θα βρεθεί στη μέση τυχόν επίορκων δημοσίων λειτουργών και επιχειρηματιών. Ελπίζουμε να πέσει άπλετο φως στο δημοσίευμα αυτό και να μην κάνουν όλοι ότι δεν το είδαν, αφήνοντας την Πυθία του Μαντείου των Δελφών να το ερμηνεύσει.

Ίδωμεν…

Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr