Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Δεν υπάρχει αμφιβολία σε κανέναν ότι οι ισχυροί της Ευρώπης και όχι μόνο προδιέγραψαν ένα ζοφερό παρόν και μέλλον για τους Έλληνες στον 21ο αιώνα. Σε συνέχεια της εξαφάνισης της ελληνικής αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου για χιλιάδες χρόνια και την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους δύο αιώνες τώρα ως αποικία χρέους, η παγκοσμιοποίηση και η ψηφιακή αναγέννηση της ανθρωπότητας  ήρθε για όλους τους άλλους εκτός από τους Έλληνες. Με ξενιτιά, φτώχεια και εκμετάλλευση, με τη συνεργασία ντόπιων δοσίλογων όπως δύο αιώνες τώρα εξάλλου, ασφαλίζετε η υποταγή της χώρας και πάλι.

Πρόθυμοι ντόπιοι διακομματικοί συνεργάτες των κατακτητών μετατρέπουν από το 1981 μέχρι τις τελευταίες ημέρες του κ.Τσίπρα την Ελλάδα σε μία σύγχρονη Αφρικανική αποικία του 19ου αιώνα όπου η αφαίμαξη του πλούτου της εις όφελος της Γερμανίας και της Γαλλίας κυρίως αλλά και της διεθνούς σπείρας εξαθλίωσης των λαών αποτελεί το μοναδικό σκοπό ύπαρξης της Ελλάδας. Σερβιτόροι και πόρνες είναι το μέλλον των Ελλήνων σε μία σοσιαλιστική κοινωνία επιδομάτων φτώχειας και ντροπής, που μας διαφημίζουν χωρίς αιδώ οι ντόπιοι ντελάληδες. 

Οι νέες συντάξεις από την 1η Ιανουαρίου 2019 με 40% περικοπές δίνουν το νέο στίγμα των άθλιων γηρατειών της Ελλάδας που θα αντικαταστήσουν μία κάστα που μας βίασε πνευματικά επί δεκαετίες και θα συνεχίσει μέχρι το φυσικό θάνατό της. Ασύλληπτη ανεργία στο 50% των νέων και παρά φύση εκ περιτροπής εργασία για το υπόλοιπο 50% σκιαγραφεί τη δουλοπαροικία της Αθήνας. Ανύπαρκτες εισφορές, ανύπαρκτα Ταμεία, ανύπαρκτες επενδύσεις, ανύπαρκτο μέλλον για εμάς από το καθεστώς Τσίπρα και τους αμετανόητους χειροκροτητές του. Εξαίρεση, οι απόγονοι της καταραμένης κάστας που με φουσκωμένους τους προσωπικούς λογαριασμούς της Ελβετίας, από τους Λοχαγούς της Χούντας μέχρι τα τσιράκια του Μαξίμου, ξεπουλούν την πατρίδα τους γεμάτη στόμφο και αηδιαστικές δηλώσεις, οι μάγκες του ντόπιου βιολογικού μας καθαρισμού.

Το 40% της ενέργειάς της αντλεί η Γερμανία από ανανεώσιμες πηγές, εκεί όπου ο ήλιος δεν υπάρχει και η Ελλάδα με τη χρεοκοπημένη της ΔΕΗ μαστιγώνει τους δούλους για να θερμανθούν. Πόσο κάρβουνο αλήθεια στους μαύρους της Αττικής. Αστεία και η νέα εμφάνιση της Καγκελαρίου μας, του αληθινού δυνάστη μας, που ο κ.Τσίπρας εκλέχτηκε για να διώξει πίσω και ξέχασε να της δείξει το δρόμο για να μη χάσει την καρέκλα που κατέλαβε ο λαοπλάνος, ο κορυφαίος λαϊκιστής όλων των εποχών. Αδημονεί να την τρατάρει την τσιπούρα της αποικίας της στο Μέγαρο Μαξίμου μέσα στα συνολάκια των Κυριών της Αυλής των Παρισίων. Κάποτε οι Έλληνες σκλάβοι αυτοκτονούσαν στο Σύνταγμα για τον κ.Σαμαρά, αλλά τώρα πηδούν από την Ακρόπολη μόνοι τους περιέργως για τον κ.Τσίπρα…

Go back Mrs Merkel, Go back Mr Macron, Go back Mr Tsipras! Leave this country and Greek slaves alone to die with dignity. Take our gas, take our gold, take our lives but let us rest in peace.


Πάλι με Χρόνους με Καιρούς πάλι δική μας θα 'ναι η Ελλάδα μας ό,τι και αν κάνουν οι Εφιάλτες της. Το φως του ελληνισμού και του ανθρωπισμού θα κατακλύσει τη νέα ανθρωπότητα σύντομα.

Όσοι πιστοί προσέλθετε... 

Thedayaftergr