Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Υποτίμηση της νοημοσύνης και από τους 300 βο(υ)λευτές της Ελληνικής Βουλής που πασχίζουν να παίξουν όσο πιο πιστευτά γίνεται τον υποκριτικό τους ρόλο ανάμεσα στην ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και τη Συμφωνία παράδοσης της μίας και μοναδικής μη ελληνικής πια Μακεδονίας παγκοσμίως, με τη βούλα των Ελλήνων.

Το ξεψύχησμα της Μεταπολίτευσης που κλείνει όπως ξεκίνησε, με απώλεια εθνικής κυριαρχίας και συγκάλυψη δειλίας, μας γεμίζει ντροπή. Όλοι γνωρίζουν Έλληνες και βάρβαροι, ποια ήταν στους αιώνες η μία και μοναδική Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου ανεξάρτητα της κατοχής της. Όλοι είναι και θα είναι περήφανοι που ήταν, είναι και θα είναι ελληνική και ας θέλουν όλοι να κλέψουν λίγο από τη δόξα της. Με το συνταγματικό της όνομα χαιρέτισε ο Τούρκος Εξωτερικών την είσοδο στο ΝΑΤΟ της χώρας των Σκοπίων και δεν καταλάβαμε τελικά αν η συνταγματική αλλαγή τους είναι άκυρη, αν θα μας το πουν μετά τη δική μας ψήφο.

Η Ελλάδα έζησε εθνικές τραγωδίες, δικτατορίες, κατοχή, εμφύλιο. Ποτέ δεν έζησε τόση εθνική ντροπή όση αυτή που μας χαρίζουν απλόχερα 300 βο(υ)λευτές. Αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσει ο Παπαχριστόπουλος, αν δεν ψηφίσει το ΚΙΝΑΛ θα ψηφίσει ο Θεοχαρόπουλος, αν δεν ψηφίσει ο Λεβέντης θα ψηφίσει ο Σαρίδης, αν δεν ψηφίσει το Ποτάμι θα ψηφίσει ο Θεοδωράκης και αν δεν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία. Αν χρειαστεί θα ψηφίσει και η Χρυσή Αυγή. Και αν δεν ψηφίσει και αυτή θα ψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι βο(υ)λευτές. Στο τέλος και αν δεν ψηφίσουν όλοι, ποιος θα ψηφίσει; Ο λαός θα ψηφίσει. Γιατί τόση υποτέλεια, τόση εθνική ένδεια, το νιώθουν όλοι αλλά δεν το ξέρουν; 

Η απάντηση είναι τόσο απλή. Γιατί σε κανένα Έλληνα δεν επετράπη να πολεμήσει για την πατρίδα του από το καθεστώς της Μεταπολίτευσης για να μην καταλάβει κανείς τι σημαίνει να πολεμάς για τους προγόνους και τους απογόνους σου, για να υπάρχεις. Θα συναντήσεις Ρουμάνους και Πολωνούς, Γάλλους και Γερμανούς, Αμερικάνους και Ρώσους και όσους άλλους θες που πολεμούν για την πατρίδα τους 40 χρόνια τώρα, μα δεν θα βρεις έναν Έλληνα γιατί δεν χρειαζόταν, γιατί πολέμησαν οι χαζοί πρόγονοί μας.

Για αυτό χάνεται η Μακεδονία, για αυτό χάνεται η Δημοκρατία και εμείς ψηφίζουμε την εθνική χρεοκοπία μας με περηφάνεια και χαμόγελα σε μία Βουλή χωρίς αξιοπρέπεια. Αν δεν αλλάξουμε δεν θα υπάρξουμε και τα κοράκια μαζεύτηκαν ήδη πάνω από το πτώμα της Ελλάδας για να τρυπάνε το σώμα της.

Γειά σου Μακεδονία. Ήσουν πάντα μία και λαμπρή και όση λάσπη και να σου βάλουν θα είσαι Ελληνική...



Λ.ΚΑΛ.

Thedayaftergr