Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΤΗΣ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ Ο ΚΟΜΒΟΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ...και έπονται απαντήσεις.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Οι κ.κ. Γιώργος Κυριακόπουλος , Πάνος Τσιλίδης  και Σπύρος Καραβάς απαντούν άρθρο του κ. Γρηγόρη Κλαδούχου   με τίτλο "ΤΗΣ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ Ο ΚΟΜΒΟΣ ΕΜΠΝΕΕΙ «ΠΟΙΗΤΕΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ"που δημοσιεύτηκε στους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"

Ο κ. Γιώργος Κυριακόπουλος με ανάρτησή του στο FB. αναφέρει τα ακόλουθα:
"Αγαπητέ κ. Γρηγόρη Κλαδουχε, επειδή αναφερθήκατε ονομαστικά σε εμάς που προσπαθούμε ενεργά να δραστηριοποιηθούμε για να ανοίξουμε τον έτοιμο και χωρίς κανένα πρόβλημα στο
νεοκατασκευασθέν τμήμα του κόμβου, για να "διευρύνουμε τα κοινά αγαθά και όσα αξίζουν στην κοινωνία" όπως γλαφυρά γράφετε και να ανοίξουμε τον ¨γεφύρι της Άρτας¨ κόμβο, για την εξυπηρέτηση όλων μας, χωρίς κανένα μικροπολιτικό ή χρηματικό όφελος, σας απαντώ ότι: 
1. κανείς δεν λοιδορεί κανέναν! ο κ. Τσιλίδης κάνει πραγματικά ένα θαυμάσιο έργο, μέσω της ιστοσελίδας, για την ανάδειξη και αξιοποίηση της Λυκοποριάς, την οποία γνωρίζω προσωπικά οτι υπεραγαπά! 
2. όλα τα προβλήματα που επικαλείστε αφορούν το υπάρχον δίκτυο, την γέφυρα, και την παλαιά εθνική οδό, και όχι τον "κόμβο", δηλαδή την έξοδο προς την νέα εθνική οδό! αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα αυτά (που εγώ επίσης ενδιαφέρομαι και ζητώ την άμεση κατασκευή της πεζογέφυρας και βελτίωσης των πεζοδρομίων γύρω από την διασταύρωση) να ζητήσετε το κλείσιμο της γέφυρας της παλαιάς εθνικής οδού, ώστε η κίνηση να γίνεται με ασφάλεια από τον κόμβο και την νέα εθνική οδό! εγώ προσωπικά θα το συνυπογράψω αυτό! 
3. ο λαϊκισμός μάλλον από αυτούς που αντιτίθενται στο άνοιγμα του κόμβου περισσεύει! και πρέπει να θεωρήσουμε ότι όλοι αγαπάμε την Λυκοποριά και δεν έχουμε υστεροβουλίες! εγώ τουλάχιστον την αγαπώ και λυπάμαι όταν δεν προχωράει και δεν αξιοποιείται! ευχαριστώ! 
Γιώργος Α. Κυριακόπουλος κάτοικος Λυκοποριάς και διαθέσιμος για κατ' ιδίαν συζήτηση!
ΥΓ:και επειδή είμαι Λυκοποραίος αλλά δεν σας γνωρίζω, εσείς που μένετε? είστε στην Λυκοποριά, και ταλαιπωρείστε όταν θέλετε να ταξιδέψετε, η χρησιμοποιείτε άλλον κόμβο, όποτε δεν καιγόσαστε και πολυ! αν είναι έτσι, γιατί μπήκατε στον κόπο να γράψετε αυτό το μακροσκελές γραμμα σας για τον κόμβο της Λυκοποριάς άραγε??

Στην δική του ανάρτηση στο  FB. ο κ. Πάνος  Τσιλίδης αναφέρει τα ακόλουθα:
" Επιτέλους, ο κ. Γρηγόρης Κλαδούχος (ως αρμόδιος; ) μας ενημερώνει για το θέμα του Κόμβου και μας αποκαλύπτει τόσες διευκρινιστικές και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες (π.χ. εγκιβωτισμός ποταμού…). Φαίνεται ότι είναι από τους πρωτεργάτες αυτής της ιστορίας και η επαγγελματική του ιδιότητα τον βοήθησε να προωθήσει το όλον θέμα που εύχομαι και εγώ μαζί του να ευοδωθεί στα χρόνια που έρχονται…Τον ευχαριστούμε.
Πιστεύω ότι «κοινός τόπος» όλων μας είναι η αγάπη μας στη Λυκοποριά, παραμερίζοντας τα μικροσυμφέροντα, που προδίδουν αυτή την αγάπη.
Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να εκφράζομε τις προσωπικές μας απόψεις μέσα στα πλαίσια πάντα της ευπρέπειας…ο καθένας με τον τρόπο του, και εγώ προσωπικά «ο ποιητής» προσπάθησα να ελαφρύνω μια κατάσταση που κινδυνεύει να διχάσει την μικρή κοινωνία μας. Δεν είμαι «Νάρκισσος του γράφειν» και θεωρώ ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εμμένω σταθερά στις απόψεις μου όπως και πάρα πολλοί συμπολίτες μας και ο χρόνος θα δείξει…"


Τέλος  ο κ. Σπύρος Καραβάς για το ίδιο θέμα αναφέρει σε δική του ανάρτηση στο FB τα ακόλουθα:
" Κανείς δε διαφωνεί ότι το έργο του κόμβου είναι ημιτελές.Δεν έκανα κανένα like σε "ποιήματα" αλλά στην ανάγκη του μέσου Λυκοποραίου και όχι μόνο να χρησιμοποιήσει την έξοδο άμεσα!Πιστεύω ότι όποιος εκτίθεται στα κοινά φρόνιμο είναι να υποστηρίζει αιτήματα των πολλών Συνεχίστε λοιπόν να προβάλετε τη Λυκοποριά και τα προβλήματά της και εγώ προσωπικά θα είμαι δίπλα σας όσο κι αν αυτό ενοχλεί"