Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Ηγήθηκαν του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για 8 ολόκληρα χρόνια και πλούτισαν, ζημίωσαν το Δημόσιο και κατέστρεψαν την Εθνική μας Άμυνα. Αμετανόητοι και οι δύο μέχρι την καταδίκη τους διαλαλούσαν και διαλαλούν την αθωότητά τους κολυμπώντας σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Ο πολιτικός του προϊστάμενος, Πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν γνώριζε, δεν είδε, δεν άκουσε. Συγγνώμη δεν ζήτησε κανείς. Οι στρατιωτικοί ηγέτες της Ελλάδας για μία οκταετία επιλέχθηκαν από εγκληματίες του Κοινού Ποινικού Δικαίου. Το χειρότερο όλων μία ηγετική κάστα ομοϊδεατών γαλουχήθηκε, μέσα και έξω από τα σπλάχνα της Εθνικής Άμυνας, ποτισμένη από τη νοοτροπία της καταλήστευσης των αμυντικών κονδυλίων και εις όφελος των εχθρών της Ελλάδας, εντός και εκτός των τειχών.

Η ιστορία μας χαράκτηκε τόσο επαίσχυντα που Αρχηγός Στρατού έφθασε σε σημείο να κατηγορείται από την Εισαγγελέα για ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας παθητική δωροδοκία και νομιμοποίηση εσόδων κατ’ εξακολούθηση, έχοντας μάλιστα συστήσει και εξωχώρια εταιρεία. (https://www.iapopsi.gr/to-ypovrychio-paichnidi-tis-mizas)
Ευτυχώς, ο Διευθυντής του που ήταν δίπλα του, που χειριζόταν τους φακέλους του, δεν μολύνθηκε και εξάντλησε την εθνική και διεθνή στρατιωτική ιεραρχία. Ακολούθησαν πολλοί μετά για τους οποίους πολλά ακούστηκαν και λίγα ελέγχθηκαν δυστυχώς. Το πόθεν έσχες δεν θεσμοθετήθηκε ποτέ για τους συνήθεις υπόπτους. Με κάποιο μαγικό τρόπο ήξεραν πολλά αλλά δεν συμμετείχαν σε καμία Επιτροπή Προμηθειών. Για κάποιους απλά δούλεψαν για τα πάθη τους, για την οικογένειά τους, για τους γιους και τις κόρες τους. Για άλλους απλά υπηρέτησαν τον εχθρό της Ελλάδας επ' αμοιβή. Τι σημασία έχει για αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους, στον πιο όμορφο αγώνα. Σε έναν Πόλεμο χωρίς σφαίρες, μοναδικό στην Οικουμένη ψέμα.

Σήμερα τα ''παιδιά'' της Σχολής Άκη μεγάλωσαν, κατέλαβαν τους θώκους εξουσίας και αδημονούν να συνεχίσουν να διοικούν την αμυντική παράγκα, εμφανιζόμενοι ως Βουλευτές Επικρατείας με όποιο  κόμμα να 'ναι ή αναρριχόμενοι στην Αρχηγία του Ελληνικού Στρατού και πάλι. Μία γνήσια αποικία με Βόρειους Μακεδόνες στο έδαφός της και δειλή να επεκτείνει τα μίλια της διεθνώς δεν μπορεί παρά να παραδίδεται στίς ορέξεις του Έλληνα Ρασπούτιν και της Αρχηγού της Ευρόπολης κατά συρροή και με ευχαρίστηση.

Για κάποιες κυρίες είναι Ιστανμπούλ, για άλλες Κωνσταντινούπολη. Τι σημασία αλήθεια έχει. Σημασία έχει να κάτσεις στο τραπέζι και ο χρυσός να ζυγίζεται καθημερινά για την  Πρόεδρο...
 

Thedayaftergr