Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Γιατί είναι απαραίτητος ο ύπνος για τη σεξουαλική υγεία;


giati-einai-aparaititos-o-ypnos-gia-ti-seksoualiki-ygeia.jpgΓιατί είναι απαραίτητος ο ύπνος για τη σεξουαλική υγεία;


Η σημασία του ύπνου είναι θεμελιώδης τόσο για τη γενική όσο και για τη σεξουαλική υγεία. O ύπνος βοηθά το σώμα να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να προετοιμασθεί για την επόμενη
ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα 

Το χαμόγελο είναι η καλύτερη επιλογή


to-xamogelo-einai-i-kalyteri-epilogi.jpgΟ καθένας μας έχει τη δικιά του ιστορία, κουβαλάει τα δικά του βιώματα, ζει την δική του καθημερινότητα, έχει τα δικά του προβλήματα και προβληματισμούς για τη ζωή του. Το πώς αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα, εξαρτάται μόνο από εμάς. Μονό εμείς μπορούμε να την κάνουμε πιο όμορφη ή πιο δύσκολη. Η ζωή μας είναι μία και μοναδική.

Διαβάστε περισσότερα 

Ένας στους δέκα θα εκδηλώσει έκζεμα κάποια στιγμή στη ζωή του


enas-stous-deka-tha-ekdilosei-ekzema-kapoia-stigmi-sti-zoi-tou.jpgΠερίπου το 10% των ανθρώπων -ο ένας στους δέκα- θα εμφανίσουν έκζεμα (ατοπική δερματίτιδα) σε κάποια φάση της ζωής τους.

Διαβάστε περισσότερα 

Ποιες είναι οι πλούσιες τροφές σε βιταμίνη D


poies-einai-oi-ploysies-trofes-se-vitamini-d.jpgΗ βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση του ασβεστίου και του φωσφόρου στο σώμα. Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της σωστής δομής των οστών.

Διαβάστε περισσότερα 

Ρυτίδες: 3 μέθοδοι απομάκρυνσης με σειρά αποτελεσματικότητας


rytides-3-methodoi-apomakrynsis-me-seira-apotelesmatikotitas.jpgΌταν πρόκειται για την καταπολέμηση των ρυτίδων, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από θεραπείες και προϊόντα που ισχυρίζονται, ότι μπορούν να αντιστρέψουν την επίδραση του χρόνου στην επιδερμίδα, ενώ πολλές από αυτές τις μεθόδους και προϊόντα έχουν και αρκετά υψηλό κόστος.

Διαβάστε περισσότερα 

Χιονίστρες: Συμπτώματα και θεραπεία για την δερματική φλεγμονή από το κρύο


xionistres-symptomata-kai-therapeia-gia-tin-dermatiki-flegmoni-apo-to-kryo.jpgΧιονίστρες είναι η επώδυνη φλεγμονή των μικρών αιμοφόρων αγγείων στο δέρμα σας, που συμβαίνει επειδή αυτό εκτίθεται επανειλημμένα στο κρύο. Οι χιονίστρες μπορεί να προκαλέσουν κνησμό, κόκκινες κηλίδες, οίδημα και φουσκάλες στα χέρια και τα πόδια σας.

Διαβάστε περισσότερα 

oi-10-trofes-me-arnitikes-thermides.jpgΟι 10 τροφές με αρνητικές θερμίδες


Οι περισσότεροι άνθρωποι εστιάζουν στον αριθμό των προσλαμβανομένων θερμίδων όταν προσπαθούν να χάσουν ή να πάρουν βάρος.

Διαβάστε περισσότερα 

Γκρέιπφρουτ: Με ποια φάρμακα αλληλεπιδρά


greipfrout-me-poia-farmaka-allilepidra.jpgΜπορεί το γκρέιπφρουτ να είναι ένα πολύ θρεπτικό φρούτο, ωστόσο πολλοί ασθενείς οφείλουν να προσέχουν πολύ την κατανάλωσή του, επειδή έχει αποδειχτεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αλληλεπιδράσεων με κάποια φάρμακα.

Διαβάστε περισσότερα 

Για να μην χάσετε τον εαυτό σας… μιλήστε ανοιχτά


gia-na-min-xasete-ton-eafto-sas-miliste-anoixta.jpgΔεν είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα όταν μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά, να εκφέρουμε την άποψη μας και τα συναισθήματα μας; Σαφώς είναι!

Διαβάστε περισσότερα 

Πόνος στα νεφρά: Ποιες σοβαρές παθήσεις κρύβει


ponos-sta-nefra-poies-sovares-pathiseis-kryvei.pngΠολλές από τις αιτίες της νεφρικής νόσου που οδηγεί σε πόνο στα νεφρά οφείλονται σε υποκείμενες παθήσεις που μπορούν να έχουν οξεία ή χρόνια επίδραση στη νεφρική λειτουργία. Κάποια άτομα μπορεί να γεννηθούν με μια ανωμαλία που είναι γενετικά καθορισμένη να επηρεάζει τα νεφρά.

Διαβάστε περισσότερα 

Προσδόκιμο ζωής: Οι άνδρες συνεχίζουν να ζουν λιγότερο


prosdokimo-zois-oi-andres-synexizoun-na-zoun-ligotero.jpgΤο πλεονέκτημα των θηλυκών έναντι των αρσενικών στο προσδόκιμο ζωής έχει βαθιές εξελικτικές ρίζες, καθώς παρατηρείται όχι μόνο στους ανθρώπους, αλλά και στα άλλα πρωτεύοντα, δηλαδή στους πιθήκους και στις μαϊμούδες, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα 

Σεξ και καρκίνος του προστάτη: Πως να ξαναγίνετε ενεργός σεξουαλικά


seks-kai-karkinos-tou-prostati-pos-na-ksanaginete-energos-seksoualika.jpgΟκτώ στους δέκα άνδρες είναι ανίκανοι σεξουαλικά, μετά τη μάχη με τον καρκίνο του προστάτη, καθώς βλέπουν την ερωτική τους απόδοση… να κάνει ελεύθερη πτώση στο ναδίρ.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr