Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Με 2 πέναλτι ο Διαγόρας Ρόδου έφυγε νικήτης από την Αμαλιάδα. Έντονα παράπονα του Αστέρα Αμαλιάδας για την διαιτησία του Ματσούκα.

Με την αναμέτρηση στην Αμαλιάδα, μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Διαγόρα Ρόδου, άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου το μεσημέρι  του Σάββατου, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 2-0 με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία…! Και τα δύο τέρματα των Ροδίων σημειώθηκαν με πέναλτι.

Στο 12΄ ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι όταν ανετράπη ο Γλυνός από τον Ζουλούμη, που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντουαλά  γράφοντας για τους  Ροδίτες το 0-1.

Έντεκα λεπτά αργότερα ο Αιτωλοακαρνάνας διαιτητής Ματσούκας , στο 23΄ δεν καταλόγισε, παρά τις έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ,  καθαρή περίπτωση πέναλτι υπέρ του Αστέρα σε χέρι του Παγώνη εντός περιοχής. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 86΄ σε εκτέλεση του κόρνερ , ακολούθησε μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Διαγόρα που ολοκληρώθηκε με τον διαιτητή να δίνει ένα επιθετικό φάουλ, κι ενώ είχε βρεθεί αποδέκτης της μπάλας είχε γίνει ο Ντάβαρης του Αστέρα! Ακολούθησαν διαμαρτυρίες, και  ένταση μεταξύ παικτών των δυο ομάδων  Στο 90′ σε προσπάθεια του Ντουαλά μέσα στην περιοχή και σε μαρκάρισμα του από τον Γεωργακόπουλο, ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι υπέρ του Διαγόρα – νέες έντονες διαμαρτυρίες παικτών και των ανθρώπων, όπως και των περίπου εκατό παρευρισκόμενων φιλάθλων του Αστέρα, κυρίως πάντως και για την προηγούμενη φάση του 86′ που περιγράφηκε – το εκτέλεσε μετά από τρία λεπτά περίπου ο Χατζησάββας κι έκανε το 0-2 για το Διαγόρα – τελικό σκορ!
Αστέρας Αμαλιάδας (Θοδ. Γκάτζιος): Χρήστου, Σιούλας, Ζουλούμης (24′ Δημ.Γιαννόπουλος), Γεωργακόπουλος, Αφράτης (46′ Ντάβαρης), Σαρανταυγάς, Μανωλιάς (46′ Καραγιάννης), Κυριάζος, Σκόνδρας (66′ Μαρκόπουλος), Καραγκούνης, Μουρούτης.
Διαγόρας Ρόδου (Πετ. Ρουτζιέρης): Τσάμης, Παγώνης, Κρητικός (85′ λ.τρ. Κόρλος), Μπαξεβάνος (77′ Μουκίδης), Ευαγγελιδάκης, Καρπαθάκης, Γλυνός (70′ Χατζησάββας), Δήμας (90+3′ Ντερτιλής), Τσαγκάρης, Μπουρλάκης, Ντουαλά.


Η αγωνιστική συνεχίζεται ,την Κυριακή 2/12 όπου ο πρωτοπόρος Ιάλυσος Ρόδου στις 13:00, δοκιμάζεται στα Βραχνέικα κόντρα στον τοπικό Διαγόρα. Ενώ της αγωνιστικής δεσπόζει το αχαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανμοβριακό και στον Παναιγιάλειο , (15:00) στην Ηλεία Πανηλειακός και Νίκη Τραγανού αντιμετωπίζουν Παλληνιακό και Αχαρναϊκό, αντίστοιχα. Ρεπό έχει η Θύελλα Ραφήνας, ενώ ο αγώνας του Φοιβου Κρεμαστής και του ΠΑΟ Βάρδας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2/12 -15:00, στη Ρόδο


Η 10η αγωνιστική
1 Δεκεμβρίου 2018
Αστέρας Αμαλιάδας -  Διαγόρας Ρόδου 0 - 2


2 Δεκεμβρίου 2018 (15:00)
Πανμοβριακός - Παναιγιάλειος
Πανηλειακός - Παλληνιακός
Διαγόρας Βραχνεΐκων – Ιάλυσος 13:00
Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου
Φοίβος Κρεμαστης -  ΠΑΟ Βάρδας
Ρεπό Θύελλα Ραφήνας

Στον 7ο όμιλο διεξάγεται η 9η αγωνιστική με την Κόρινθο να μάχεται εκτός έδρας , στις Κυκλάδες (12:00), με την Θύελλα Καμαρίου, ενώ το πρωτοπόρο Αιγάλεω , στις 15:00, αγωνίζεται με τον Άγιο Ιερόθεο. Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν
οι αγώνες του Αιολικού Μυτιλήνης με τους Αγίους Αναργύρους και του ΑΟ Χαλκίδας με τον Πανθηραϊκό. Για νικηφόρο αποτέλεσμα θα προσπαθήσει ο ο Χαραυγιακός απέναντι στον Ηλυσιακό, την στιγμή η Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» υποδέχεται τον Απόλλωνα Ερέτριας .
9η αγωνιστική
Θύελλα Καμαρίου  - ΠΑΣ Κόρινθος
12:00
Χαραυγιακός - Ηλυσιακός

Αιγάλεω - Άγιος Ιερόθεος

ΑΟ Χαλκίς - Πανθηραϊκός

Αιολικός - Άγιοι Ανάργυροι

Καλλιθέα - Απόλλων Ερέτριας



Με αρκετές μάχες συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 8ου ομίλου στη Γ΄ Εθνική, με πρωτοπόρο Καλαμάτα να αγωνίζεται, εκτός έδρας κόντρα στον ΑΟ Υπάτου, ενώ στη Βοιωτία αγωνίζεται και ο Παναρκαδικός κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου. Την ίδια στιγμή Ασπρόπυργος και Παναργειακός υποδέχονται ΑΕ Ερμιονίδα και ΑΕ Πελλάνα, αντίστοιχα . Στο Βλαχιώτη ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Μανδραϊκό, ενώ ο Πάμισος, στη Μεσσήνη υποδέχεται την Ένωση Λέρνας. Τέλος η «μάχη» των νησιωτών ΑΟ Εικοσιμίας με ΑΟ Κατασταρίου θα αρχίσει στις 13:30 στην Κεφαλονιά.
Η 10η αγωνιστική


ΑΟ Εικοσιμίας  - ΑΟ Κατασταρίου
13:30
Αστέρας Βλαχιώτη - Μανδραϊκός


Ασπρόπυργος - ΑΕ Ερμιονίδα


ΑΟ Υπάτου  - Καλαμάτα


Αμβρυσσέας Διστόμου - Παναρκαδικός


Πάμισος Μεσσήνης  - Ένωση Λέρνας


Παναργειακός - ΑΕ Πελλάνας