Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Το αστέρι λάμπει ξανά... Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0


Ο Αστέρας Τρίπολης βροντοφωνάζει πως επέστρεψε παίρνοντας την τρίτη του συνεχόμενη νίκη επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο 90ο λεπτό με χρυσό σκόρερ τον Μαρκ Φερνάντεθ.
Η αρκαδική ομάδα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κρατάει το μηδέν στην άμυνα της και χτυπάει στην επίθεση με τον Κώτσιρα και πάλι να σεντράρει και τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και λυτρώνει την ομάδα του δίνοντας της τους βαθμούς της νίκης με το δεύτερο εφετινό του και δεύτερο συνεχόμενο γκολ.
Οι κιτρινομπλέ απειλήθηκαν στο πρώτο μέρος όμως είχαν τον Παπαδόπουλο να δηλώνει
παρών, σπατάλησαν ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, είδαν να τους ακυρώνεται καθαρό γκολ του Τάσου Δουβίκα στο 88' και τελικά δικαιώθηκαν και πήραν την σπουδαία νίκη με τον Ισπανό να γίνεται ο ήρωας του παιχνιδιού.
Με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο να αλλάζει εντελώς το τσιπάκι ο Αστέρας Τρίπολης ανεβαίνει βαθμολογικά και δείχνει πως είναι και πάλι εδώ με τους φιλάθλους να χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές στο φινάλε για την μεγάλη τους προσπάθεια.
Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος άνηκε πρισσότερο στον ΠΑΣ Γιάννινα που ξεκίνησε καλά και με ευκαιρία του Γκριζάν με τον Παπαδόπουλο όμως να τον σταματά στο 14' κάνοντας κάτι ανάλογο και στον Αθανασιάδη στο 42', με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει καλή στιγμή το 6' με τον Μανιά που δεν πρόλαβε την παράλληλη σέντρα του Κώτσιρα και στο 21' με τον Καλτσά να δοκιμάζει το πόδι του και την μπάλα να περνάει λίγο έξω.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει με περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και με σημαντική ευκαιρία με τον Κώτσιρα να συνδυάζεται με τον Μανιά και τον τελευταίο μέσα από την περιοχή να μην βρίσκει στόχο.  Η αρκαδική ομάδα είχε τον έλεγχο και στην συνέχεια με τον Γιώργο Παράσχο να περνάει τον Δουβίκα δίπλα στον Μανιά στα τελευταία λεπτά. Ο νεαρός φορ στο 88' πέτυχε γκολ όμως άδικα ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ για να φθάσουμε στο 90' με τον Μαρκ Φερνάντεθ να λυτρώνει τους κιτρινομπλέ χαρίζοντας τους την νίκη με 1-0 που ήταν και το τελικό αποτελέσμα.
Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (85' Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (60' Φερνάντεςζ), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς (90'+2' Μπελόκ).
ΠΑΣ (Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63' Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Ξυδάς (88' Μυστακίδης), Σιόντης (83' Σκόνδρας), Αθανασιάδης.