Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΗΠΑ: Νέα τρομοδέματα ανακαλύπτουν συνεχώς

Αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί εστάλησαν στη Χίλαρι Κλίντον, τον Μπαράκ Ομπάμα, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN και άλλες προσωπικότητες που έχουν ταχθεί κατά του Ντόναλντ Τραμπ: μεσούσης της προεκλογικής περιόδου για τις ενδιάμεσες εκλογές, η πολιτική πόλωση στις ΗΠΑ
πήρε βίαιες διαστάσεις σήμερα, με Αμερικανούς αξιωματούχους να μιλούν για εσωτερική «τρομοκρατία».
Με ανακοίνωσή του το FBI γνωστοποίησε ότι ακόμα δύο τρομο-πακέτα απεστάλησαν στα γραφεία του Κεντρικού Ταχυδρομείου του Λος Άντζελες, και τα οποία απευθύνονταν στην Αμερικανίδα γερουσιαστή των Δημοκρατικών, Μαξίν Γουότερς.
Η εφημερίδα New York Times ανέφερε ότι η συσκευή που βρέθηκε κοντά στο σπίτι του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και της συζύγου του, στα προάστια της Νέας Υόρκης, είναι παρόμοια με εκείνη που είχε τοποθετηθεί σε ένα γραμματοκιβώτιο έξω από το σπίτι του Τζορτζ Σόρος στις αρχές της εβδομάδας. Πριν από δύο ημέρες είχε εντοπιστεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Τζορτζ Σόρος από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου, αφού δέχτηκαν μία κλήση εργαζομένου του για ένα «ύποπτο πακέτο».
«Ένας εργαζόμενος στην οικία άνοιξε το πακέτο, και είδε μέσα κάτι που έμοιαζε με εκρηκτική συσκευή. Το άτομο αυτό μετέφερε το πακέτο σε δασώδη έκταση που βρίσκεται κοντά», ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Όπως επισημαίνεται, ο Τζορτζ Σόρος δεν βρισκόταν στην οικία του εκείνη την ώρα.
fimotro.gr