Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Εσωσε την "παρτίδα" ο ΠΑΟ στο 91' στην Τρίπολη.

Γλίτωσε την ήττα στο 91′ ο Παναθηναϊκός (1-1) | in.gr
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του φετινού πρωταθλήματος, καθώς έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, ωστόσο οι πράσινοι θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι καθώς απέφυγαν την ήττα στις καθυστερήσεις χάρη σε πέναλτι του Μακέντα. Η ομάδα της Τρίπολης ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, προηγήθηκε με τον Μανιά (47′) και είχε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ, όπως είχε λίγο αργότερα μεγάλη φάση και με τον Καλτσά για να διπλασιάσει τα τέρματα της, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους γηπεδούχους.
Ωστόσο οι πράσινοι δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Είχαν μάλιστα και δοκάρι με τον Καμπετσή στο φινάλε και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης με το πέναλτι του Μακέντα, το οποίο κέρδισε ο Χατζηγιοβάνης.
Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Αθανασιάδης, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (40’ Βαλιέντε), Καλτσάς (78’ Μπελόκ), Τόνσο, Τσιλιανίδης (86’ Μαρτίνεθ), Μανιάς.
Παναθηναϊκός (3-5-2): Διούδης, Πούγγουρας (58’ Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί, Στάικος (24’ Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Δώνης (77’ Καμπετσής), Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.