Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018

Έρευνα: Μύθος ότι το γιαούρτι κάνει καλό μετά από αντιβίωση


SDFGFASFDADFASDASDASDASDASDAS.jpgΟι διάφορες τροφές (γιαούρτι, κεφίρ κ.α.), καθώς και τα παραφαρμακευτικά σκευάσματα που περιέχουν ζωντανά «καλά» βακτήρια, γνωστά ως προβιοτικά, στην πραγματικότητα είναι συχνά άχρηστα, ενώ μερικές φορές μπορεί να αποδειχθούν και επιβλαβή για την υγεία, ακόμη και όταν λαμβάνονται μετά από μια θεραπεία με αντιβιοτικά, σύμφωνα με ισραηλινές επιστημονικές έρευνες.

Διαβάστε περισσότερα 



Επίσης διαβάστε:


Αυξημένος ο κίνδυνος Αλτσχάιμερ και άνοιας για τους άνδρες καπνιστές

Καφές: Πώς θα τον χρησιμοποιήσετε για την περιποίηση των μαλλιών και του δέρματος

stogiatro.gr