Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ευχές της Δημοτικής αρχής Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ,για τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019
Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους γονείς, αλλά και τους εκπαιδευτικούς, βρέθηκαν προχθες το πρωί, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Π.Καλύβας, Δ.Κάσσιος και Μ. Αλογογιάννης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞΕ κ. Αν. Παναγουλόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Κεκερής, για τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Με ευχές για καλή πρόοδο σε μικρούς και μεγάλους μαθητές, καλή δύναμη στους γονείς  και ευχές για μια δημιουργική χρονιά στους εκπαιδευτικούς, ο Δήμαρχος δήλωσε για άλλη μία φορά, ότι η Δημοτική Αρχή από την πλευρά της, και σε συνεργασία με τους Δ/ντες των σχολικών μονάδων, εργάστηκε και εφέτος, για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων –αρμοδιότητάς της- υπήρξαν στους σχολικούς χώρους.
Οι σημαντικές παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και  οι αρμόδιες επιτροπές θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των σχολείων.
Ο ίδιος, αλλά και το σύνολο της Δημοτικής αρχής, θα παραμείνουν στη διάθεση εκπαιδευτικών και γονέων, προκειμένου οι σχολικές υποδομές να είναι ολοκληρωμένες και σύγχρονες, η εκπαιδευτική διαδικασία να λειτουργεί ομαλά και οι εκπαιδευτικοί να διευκολύνονται στον πολύτιμο ρόλο τους.