Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Εγκλημα στου Φιλοπάππου: Ομολογία για την δολοφονία του 25χρονου Νίκου

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/08/filopappou-egklima-500.jpg
Ομολόγησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης οι τρεις αλλαδαποί -δύο Πακιστανοί και ένας Ιρακινός- ότι είναι οι δράστες της ληστείας και δολοφονίας του 25χρονου στου Φιλιπάππου.
H EΛ.ΑΣ βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στα ίχνη των ληστών οι οποίοι μετά τον θάνατο του 25χρονου φαίνεται να αναχώρησαν αρχικά για τη Θήβα και ακολούθως για τη Θεσσαλονίκη με πρόθεση να φύγουν σε βαλκανική χώρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας Πακιστανός ακινητοποίησε την κοπέλα και άρχισε να ψάχνει τα πράγματά της ενώ ο ομοεθνής του μαζί με τον άνδρα από το Ιράκ είχαν στα χέρια τους ένα σπασμένο μπουκάλι.
Οι δύο Πακιστανοί εντοπίστηκαν στην περιοχή της Ειδομένης ενώ αργά απόψε το βράδυ, το τρίτο μέλος της σπείρας εντοπίστηκε και συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς, με το μπουκάλι αυτό απειλούσαν τον 25χρονο και εκείνος για να προστατευτεί άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω, με αποτέλεσμα να πέσει από τα βράχια και να σκοτωθεί.
Οι δύο Πακιστανοί εντοπίστηκαν στην περιοχή της Ειδομένης ενώ αργά απόψε το βράδυ, το τρίτο μέλος της σπείρας συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.
Πρόκειται για σεσημασμένους δράστες, οι οποίοι αναζητούνταν στους μεθοριακούς σταθμούς Ευζώνων, Προμαχώνα, Κήπων και γενικά στα σύνορα της χώρας από κλιμάκια αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι ύποπτοι αναζητήθηκαν σε αρχικό στάδιο από τους αστυνομικούς χωρίς να εντοπιστούν σε σημεία που σύχναζαν και αυτό έστρεψε τις έρευνες  εκτός Αττικής.
eleftherostypos.gr