Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΕΝΑΣ ΚΑMΜΕΝΟΣ Α ΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ



Της Λέττας Καλαμαρά

Στο νησί της Αίγινας, η πολιτική ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα για την εκατόμβη νεκρών ξεπλένεται πολιτικά μέσα από ένα ανασχηματισμό παρωδία στο ελληνικό δράμα. Έναν "Καμμένο" ανασχηματισμό που στοχεύει στην άλωση της άμυνας της χώρας από τη ριζοσπαστική Αριστερά, επιτέλους. Δεδομένη έτσι, πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ.Καμμένου και η παράδοσή της στη ριζοσπαστική Αριστερά για άμεσες ριζοσπαστικές κρίσεις και επακόλουθες εθνικές κρίσεις.

Η τελευταία πράξη του εθνικού ακρωτηριασμού δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην πολιτική ηγεσία της στρατιωτικής ιεραρχίας, υπό τον ένοχο πολιτικά πλέον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και η απομάκρυνσή του αποτελεί διακαή πόθο και στόχο του διεθνούς παρακράτους. Το τυράκι του έχει ήδη καψαλιστεί και προσφερθεί με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά. Είναι πράγματι αξιοπερίεργο πώς σε ένα αποτυχημένο Κράτος ο διάδοχος του αποτυχημένου κ.Τόσκα θα είναι επιτυγχημένος στην επόμενη φυσική τρομοκρατική συμφορά. Ένας πιο ελεγχόμενος Αριστερός Υπουργός αναμένεται να καθήσει στην πολιτική υπεύθυνη θέση του Πενταγώνου ώστε σε συνεργασία με τον μη εκλεγμένο από το λαό Αναπληρωτή Υπουργό κ.Κουβέλη να είναι όλοι πλήρως ελεγχόμενοι όταν τριτώσει το κακό, στα νερά του Αιγαίου.

Ασφαλώς αναμένεται να προηγηθούν ριζοσπαστικές κρίσεις και αντικαταστάσεις της ανωτάτης ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ώστε οι επιδόσεις τους να είναι δυστυχώς ανάλογες της ηγεσίας της Πυροσβεστικής στο δράμα στο Μάτι Αττικής. Οι μέρες του Αλέξη Τσίπρα λιγοστεύουν στην εξουσία επικίνδυνα και ο πολυπόθητος στόχος του για την παραμονή στην εξουσία του λίγο μετά τις Ευρωεκλογές φαντάζει ως ένα πολιτικό σχέδιο χωρίς εκκένωση. Ο δύσμοιρος ελληνικός λαός, υπόδουλος σε μία ντόπια και διεθνή μαφία διακινητών και ξεπλύματος χρήματος, καίγεται μεταφορικά και κυριολεκτικά φθάνοντας στα όρια της ανθρώπινης υπόστασής του. Οι ευθύνες όπως του αποδόθηκαν πρόσφατα είναι μεγάλες ή όμορφα φαίνονται να είναι μεγάλες!

Οι θιασώτες της νεώτερης ελληνικής τραγωδίας που έχει αρχίσει να εξελίσσεται από το 2009 με σχέδιο και συνεχή εγκλήματα από...


 το 1981 βρίσκονται στην Ελλάδα και ετοιμάζονται για την εκτέλεση της τελικής φάσης του εθνικού διαμελισμού. Η Βόρεια Μακεδονία του Αλέξη Τσίπρα, το Ισλαμικό Αιγαίο που δημιούργησε εσκεμμένα, το παρανάλωμα της πρωτεύουσας της Ελλάδας και η επικείμενη επέλαση στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αποτελούν διαδοχικές και προπαρασκευαστικές φάσεις για την τουρκική και γερμανική κατάκτηση της Ελλάδας και του πλούτου της.

Η επόμενη ημέρα στην Άμυνα της χώρας θα έχει μόνο ένα ερώτημα, το οποίο θα κληθεί να απαντήσει ο προσερχόμενος Υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ. Η παράδοση των εδαφών μας θα γίνει με ή χωρίς προεδοποίηση εκκένωσης; Το Μάτι και ο πολιτικός υπεύθυνός του Αλέξης Τσίρας απέδειξαν ότι η ανθρώπινη ζωή είναι δευτερεούσης σημασίας μπροστά στη συγκάλυψη της αποτυχίας και τη μη έγκαιρη πολιτική εκκένωση της εξουσίας.

Ας αρχίσουν οι χοροί λοιπόν εκεί στο νησί της Αίγινας και ας τολμήσουν οι εχθροί της Ελλάδας, εντός και εκτός αυτής, να καλωσορίσουν τους διαδόχους στα αποκαϊδια της Αριστεράς, για να μας φορέσουν το φέσι ξανά. Ο τολμών νικά και δεν μένει να δούμε πώς θέλουν κάποιοι Κυβερνώντες να είναι η Ελλάδα το 2023…
 

Thedayaftergr