Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Γ' Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου - Επεισόδια σ5την Αμαλιάδα

 http://www.mag24.gr/wp-content/uploads/2017/09/iraklis_logo2-640x291.jpg
Ο Ηρακλής εξασφάλισε την άνοδό του στην Football League καθώς έκανε το 4/4 στα μπαράζ ανόδου. Προβιβασμός και για τον ΝΠΣ Βόλο. 

Τα αποτελέσματα:
1ος όμιλος
Ηρακλής – Τηλυκράτης 2-1 (47' Παπαδόπουλος, 77' Τάι / 74' Καββαδίας)

Απόλλων Παραλιμνίου - ΝΠΣ Βόλος 0-1 (43' Μελισσόπουλος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
(σε 4 αγώνες)
1 Ηρακλής 12
2 Βόλος 9
3 Απόλλων Παραλιμνίου 1
4 Τηλυκράτης 1


2ος όμιλος
Εθνικός - Αήττητος Σπάτων 0-0
 
Αστέρας Αμαλιάδας - Ηρόδοτος ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
Σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο Ηρόδοτος στο ημίχρονο επικράτησε πανικός. Υπήρξε επίθεση από αγνώστους προς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ των Κρητικών εντός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο!
Όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος «μπήκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι μπράβοι του Αστέρα Αμαλιαδας και άρχιζαν και χτυπούσαν ανεξέλεγκτα την αποστολή της ομάδας μας».
Ο τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας, Θεόδωρος Γκάτζιος μιλησε για παιχνίδι εντυπώσεων από πλευράς Ηροδότου, τονίζοντας χαρακτηριστικά «έπεσε πολύ εύκολα ο Φραγκουλάκης κάτω».
«Tι πράγματα είναι αυτά; Ο γυμναστής τους έκανε επίθεση σε άνθρωπο της ομάδας μας, ο οποίος είναι σοβαρά στο νοσοκομείο και αυτοί δε θέλουν να παίξουν. Είναι της μόδας πλέον να αποσύρονται έτσι οι ομάδες, με το παραμικρό. Έπεσε πολύ εύκολα ο Φραγκουλάκης κάτω. Ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια και δεν έβγαιναν να παίξουν. Έτσι, θέλουν να κερδίζουν τα παιχνίδια; Λυπάμαι, αλλά δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Υπήρξαν έντονες λογομαχίες, αλλά μέχρι εκεί. Ο γιατρός τους εξέτασε και δεν είδε κάτι. Εμείς δε δημοσιεύσαμε φωτογραφίες για να μην προκαλέσουμε εντυπώσεις. Αυτές είναι ανεπίτρεπτες καταστάσεις».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
(σε 4 αγώνες)
1 Αήττητος Σπάτων 8
2 Ηρόδοτος 4
3 Αστέρας Αμαλιάδας 3
4 Εθνικός 3