Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ




Της Λέττας Καλαμαρά 



Μόνο ντροπή προκαλεί η ελληνική γαλέρα εργασίας όπου 647.462 συνάνθρωποί μας μερικής απασχόλησης εργάζονται με μικτό μηνιαίο μισθό 382 ευρώ ενώ άλλοι 1.538.694, οι "τυχεροί", απολαμβάνουν πλήρη εργασία με 1.148,27 μικτό μηνιαίο μισθό. Αν προσθέσεις σε αυτούς τους 990.288 καταγεγραμμένους άνεργους, ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας που παρασιτούν και τους
2.500.000 περίπου συνταξιούχους που διολισθαίνουν σταθερά στην εξαθλίωση, συμπληρώνεται το παζλ της Μεταπολίτευσης που διέλυσε την ελληνική οικονομία και κοινωνία. Πάνω από 5,5 εκατομμύρια ψυχές χαμένες σε μία Ελλάδα χωρίς προοπτική, χωρίς ελπίδα, χωρίς αισιοδοξία εκτός της παρέας του κ.Τσίπρα, των αυλικών του που τους έχει εγκαταστήσει σε κάθε κέτνρο και παράκεντρο εξουσίας και των προκατόχων του που αναμένουν να αρπάξουν την εξουσία και να τη διαμοιράσουν σε πάσης φύσεως κατηγορούμενους νεο-αυλικούς της Νέο-Μεταπολίτευσης.

Πώς μία κοινωνία που προδικτατορικά αποτελούσε ένα αναδυόμενο θαύμα της μεταπολεμικής Ευρώπης, με βιομηχανίες, με παραγωγή και κυρίως με αξίες και αξιοπρέπεια κατέληξε στην Ελάδα του Αλέξη Τσίπρα είναι λίγο πολύ γνωστό. Αυτοί που δεν είναι ευρέως γνωστοί είναι οι ιθύνοντες νόες που αποφάσισαν την ψυχρή εκτέλεση της Ελλάδας σε σημείο σήμερα που ο πατριωτισμός της να εξαντλείται σε εθνικιστικές φανφάρες και παραμύθια ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση για ιθαγενείς.

Σε ένα παγκόσμιο γήπεδο αναταγωνισμού η Ελλάδα έχει πλέον να επιδείξει δυσθεώρατο χρέος, λαθρέμπορους ναρκωτικών, τσιγάρων, όπλων, ανθρώπων, ιερείς ανομίας και σιωπής, κατεστραμένες επιχειρήσεις και οικογένειες και σάπια κοινωνία μέχρι το μεδούλι της. Τελευταίες θέσεις σε κάθε δυτική λίστα αξιών. Υποταγμένη σε ελληνόφωνα μέσα της Τουρκίας που αναπαράγουν τις κραυγές απόγνωσης της γείτονος αδάλλειπτα για να τρομοκροτήσουν τον ελληνικό λαό, να τον ωθήσουν στα άκρα και τα λάθη και να επαναφέρουν επίσημα το σκοτεινό παρακράτος και στις δύο χώρες. Μία Τουρκία που αργοπεθαίνει μέσα στην παραζάλη του μεγαλοϊδεατισμού της και τα σκοτεινά σχέδια της παγκόσμιας νομενκλατούρας του περασμένου αιώνα, με την τουρκική λίρα αντανάκλαση του βέρτιγκο στο οποίο βρίσκεται, ανοίγει την αγκαλιά της στην καταστροφή ελπίζοντας να παρασύρει και την Ελλάδα.

Σε μία εθνική καταστροφή ελπίζει πια και ο Αλέξη Τσίπρας για να αποφύγει τα γραμμάτια της εσκεμμένης και ολέθριας πολιτικής του από την καταραμένη νύχτα της εκλογής του, οπότε η λέξη ανάπτυξη ξεχάστηκε. Μία ευκαιρία να ξεφορτωθεί τον συνοιδοπόρο του όπως τόσο καλά έκανε με όλους όσους τον έσπρωξαν στην εξουσία καπηλευόμενος το θεσμό του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας για να ανοίξει διάπλατα την επομένη της εκλογής του τα σύνορά μας σε αμέτρητους λαθρομετανάστες υπό τις ευλογίες του ανεκδιήγητου Μουζάλα που ανέλαβε την αποστολή να μας γεμίσει τα νησιά μας με διάφορους λάθρο, αγνώστου ταυτότητας, προέλευσης και κυρίως σκοπού.

Η Ουγγαρία σύσσωμη και εκκωφαντικά έδειξε χθες πως η δημοκρατία μπορεί να εκφράσει τη λαϊκή βούληση και να διαλύσει τις ορδές του Σόρος και της παρωχημένης ομάδας του, η οποία με την Ελληνίδα Γκιουλέν σε ρόλο Εφιάλτη μαστιγώνει την Ελλάδα μέχρι να την διαλύσει. Μαζί φυσικά και ο ντόπιος Γκιουλέν που προμηθεύει κότερα με ελληνική σημαία να αλωνίζουν το Αιγαίο, ενώ οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις μας περιορίζονται σε ρόλο παθητικού θεατή σε ένα εθνικό έγκλημα.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός της fake Μακεδονίας, με τους στενούς υποστηρικτές του τον κ.κ. Τσίπρα Πρωθυπουργού της Ελλάδας και Γιάννη Μπουτάρη Δημάρχου της Θεσσαλονίκης μας, επιβεβαιώνει κατάμουτρα τον πραγματικό σκοπό δημιουργίας του κρατιδίου του από την οικογένεια Κλίντον και των σκοτεινών υποστηρικτών της, τον αλυτρωτισμό και τη διάσπαση της ελληνικής ιστορίας και επικράτειας με την πρώτη ευκαιρία. Πάντα με τις ευλογίες του διεθνούς παρακράτους διακίνησης μαύρου χρήματος και υποταγής των λαών.

Σε έναν παγκόσμιο πόλεμο πλέον ελπίζει και η διεθνής μαφία και το σφιχταγκάλιασμα Τουρκίας, Ρωσίας και Ιράν, των 3 πιο σκληρών "δημοκρατικών δικτατοριών", καλεί για ένα παγκόσμιο παρανάλωμα που θα σώσει και το δικό μας προτεκτοράτο του Αλέξη Τσίπρα. Ο Πρόεδρος Τράμπ αποτελεί το κόκκινο πανί για τη διεθνή μαφία που επί δεκαετίες επεξεργάστηκε την παγκόσμια υποδούλωση και ζητά μία ρεβάνς της αποτυχημένης προσπάθειας της πρώτης δεκετίας της χιλιετίας μας όταν τα Κράτη βρέθηκαν μπροστά στον οικονομικό όλεθρο, ενώ παραμένουν ακόμα κυριευμένα από μία ομάδα γηραλέων θεωρητικών που απομυζούν το μεδούλι της ανθρωπότητας και επιδιώκουν την επιστροφή της στο Μεσαίωνα. 
Αμφισβητήθηκε από την πρώτη νύχτα της εκλογής του και διαπομπεύεται με κάθε τρόπο καθημερινά ώστε να υποκύψει στις βουλές τους και την εγκατάλειψη κάθε ιδέας ελευθερίας και πραγματικής ηγετικής δημοκρατίας.

Γυρνώντας στα δικά μας δεν υπάρχει ελπίδα όσο πολιτικοί, δικαστικοί και Μέσα Ενημέρωσης υπηρετούν σύσσωμοι τη δουλεία της Ελλάδας και των απογόνων μας. Δεν υπάρχει ελπίδα όσο αδυνατεί η κοινωνία να παράγει έναν ηγέτη που θα αντιπροσωπεύσει επιτέλους το συμφέρον των πολλών και όχι μία κάστας ανάξιων, άνανδρων, φαύλων προσώπων που καθημερινά μας βομβαρδίζουν με κάλπικες ευχές και κούφια λόγια πιστεύοντας ότι μπορούν να κοροϊδεύουν ακόμα και τον εαυτό τους χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Για όσους ακόμα πιστεύουν στα μεταπολιτευτικά παραμύθια της ελληνο-τουρκικής πολεμικής σαπουνόπερας ας πάνε για ύπνο. Δεν ήρθε η ώρα της προδοσίας ακόμα. Τώρα μόνο εθνική υπηρεφάνεια για τα 382 ευρώ μικτά και την μαγκιά της εθνικής ληστείας του μέλλοντος της Ελλάδας, πάντα με αισιοδοξία και ελπίδα. 8 χρόνια μετά το σπάσιμο του εθνικού αποστήματος των κ.κ. Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά και τον καλύτερο όλων ηδονιστή της θεοκρατικής μας εξουσίας Αλέξη Τσίπρα, που πανηγυρίζει το αποτέλεσμα της Ουγγαρίας αναμφίβολα.
Καλή Ανάσταση για μία Ελλάδα των 3.382 μικτά χωρίς τα λαμόγια της εξουσίας, χωρίς ανέργους, χωρίς μερικώς απασχολούμενους, χωρίς συνταξιούχους της ντροπής. Για την 
αληθινή Ελλάδα...

Thedayaftergr