Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ο ΟΦΗ κρατούσε ως το 93' τη νίκη,αλλά ο Ξύδας ισοφάρισε για τα Χανιά σε 1-1 στο ντέρμπι της Κρήτης.

ΑΟΧ Κισσαμικός - ΟΦΗ 1-1 (pics & vids)Με το κρητικό ντέρμπι στα Περιβόλια, ανάμεσα σε ΑΟΧΚ και ΟΦΗ άνοιξε σήμερα Σάββατο η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Football League.
Απίθανο φινάλε στα Χανιά, με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, να ισοφαρίζει τον ΟΦΗ στο 93' (1-1) και να κόβει από την ομάδα του Ηρακλείου δύο βαθμούς!
Η ομάδα του ΟΦΗ, έδειχνε πως θα πάρει το παιχνίδι και από το πρώτο ημίχρονο επέβαλε τον ρυθμό της, ελέγχοντας το ματς. Ωστόσο, οι φάσεις που δημιούργησε ήταν λίγες... Στο πρώτο ημίχρονο, απείλησε στο 10' με τον Κοέλιο να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ στο 36' έχασε ακόμα πιο μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 όταν ο Παπαδόπουλος... κατέβασε ρολά σε Μάνο και Κουτσιανικούλη.
Στην επανάληψη ωστόσο, ο ΟΦΗ κατάφερε να βρει τον τρόπο να νικήσει τον πολύ καλό Παπαδόπουλο. Συγκεκριμένα, στο 67' ο Μάνος πέρασε στον Ντίνα, αυτός αφού απέφυγε και τον γκολκίπερ του ΑΟΧ Κισσαμικού πλάσαρε προ κενής
εστίας κι έκανε το 0-1. Εκεί που όλα έδειχναν πως η ομάδα του Ηρακλείου δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, στο 76' έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κουτσιανικούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό όμως και πάλι δεν έδειχνε να επηρεάζει τον ΟΦΗ, που μέχρι το 93' κρατούσε το διπλό. Τότε όμως, ήρθε ο Ξύδας μετά από μπαλιά του Βρεττού με διαγώνιο σουτ να κάνει το 1-1 και να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου (88' Αποστολίδης), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη (82' Βρεττός), Λεμονής, Χαλκιαδάκης (72' Σάλιακας), Ξύδας, Λέο.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κοιλιάρας (64' Μπολάκης), Βαφέας, Κομεσίδης, Νάστος, Κοέλιο (71' Παπατόλιος), Πουρτουλίδης, Ντίνας (81' Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος.



Η 27η Αγωνιστική) 
Σάββατο  21/04 
ΑΟΧ Κισσαμικός – ΟΦΗ 1 - 1 
Κυριακή 22/04 
Εργοτέλης – Καραϊσκάκης Άρτας 17:00 – Παγκρήτιο 
Απόλλων Πόντου – Άρης 17:00 – ΜΓΣ Απόλλων 
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανσερραϊκός 17:00 – Δημ. Καρδίτσας 
Παναιγιάλειος – Δόξα Δράμας 17:00 – Δημ. Αιγίου 
Αιγινιακός – Σπάρτη 17:00 – Γ. Παραλυκίδης 
Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 17:00 – Φιλιππούπολης 
ΑΟ Τρίκαλα – Βέροια ΜΑΤΑΙΩΣΗ 
Καλλιθέα – Αχαρναϊκός ΜΑΤΑΙΩΣΗ