Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Η «Θύρα 7» στο πλευρο του Μαρινάκη σε "πολεμο" με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Θύρα 7: «Ο Μαρινάκης να μην κάνει πίσω, δεν είναι μόνος»
Η «Θύρα 7» πήρε θέση για όσα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης (28/03) στην συγκέντρωση του Ευ. Τσακαλώτου, τονίζοντας, μέσω ανακοίνωσή της, ότι την ίδια μέρα που χύθηκε αίμα στους δρόμους του Πειραιά από τις δυνάμεις καταστολής, ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας υποσχόταν
στον ΠΑΟΚ «τη νέα Τούμπα».
Η «Θύρα 7» έδειξε την στήριξή της στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι θα είναι δίπλα του και ανέφερε πως στον πόλεμο του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο κόσμος του Ολυμπιακού «θα απαντήσει με έναν ΠΟΛΕΜΟ που δεν μπορούν να αντέξουν»!
Η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στους οπαδούς του Ολυμπιακού, με επίσημη ανακοίνωση, την ώρα που οι τελευταίοι δέχτηκαν μια απρόκλητη και βάρβαρη επίθεση από ΜΑΤ έρχεται να επικυρώσει το πώς η ηγεσία ενός κόμματος της Αριστεράς καταλήγει να γίνεται απλώς μηχανισμός εξυπηρέτησης συγκεκριμένων ολιγαρχών.
  Ακόμα μια επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα των οπαδών του. Με ανακοίνωσή του, μια ημέρα μετά την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους φίλους των Ερυθρολεύκων, μιλάει για απειλές της Θύρας 7, τονίζοντας ότι «οι απειλές και οι προσπάθειες εκφοβισμού από μερίδα οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού κι από όσους κρύβονται πίσω τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα πέσουν στο κενό. Λάθος γήπεδο διάλεξαν να παίξουν».

Πληροφορίες :  sports.in.gr