Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Πράξη τρίτη και τελευταία για ΑΕΚ - Ολυμπιακό

 Πράξη τρίτη και τελευταία για τα ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Το τελευταίο επεισόδιο των τριών αναμετρήσεων τους σε 18 ημέρες παίζεται απόψε μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Το 0-0 του Καραϊσκάκη αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και οι πληγωμένοι «ερυθρόλευκοι», από την ήττα του πρωταθλήματος, θέλουν να πάρουν… εκδίκηση στο Κύπελλο από τους «κιτρινόμαυρους».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού, με τον Ισπανό τεχνικό έχει στα πλάνα του τον Λιβάγια, ενώ εκτός είναι οι ανέτοιμοι Χουλτ, Τσόσιτς. Οι 19 που επέλεξε είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.
Από την άλλη, ο Όσκαρ Γκαρθία δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ένγκελς ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προφυλάσσεται. Την αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν οι Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Σίλβα, Ταχτσίδης και Βρουσάι.
Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση Λάρισα-ΠΑΣ, με τους «βυσσινί» να έχουν το αβαντάζ του 2-1 των «Ζωσιμάδων». Ολοκληρώνεται στις 21:45, με τον Πανιώνιο να πηγαίνει στη Λάμια, με το 1-0 της Νέας Σμύρνης να δίνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα της Φθιώτιδας.
Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ, έχοντας το 2-0 της Τούμπας στην... τσέπη του πηγαίνει αύριο (19:30) στο Περιστέρι για να σφραγίσει το εισιτήριο, απέναντι σε μια ομάδα που -ειδικά φέτος- δεν τα παρατά και μόνο εύκολο εμπόδιο δεν είναι.
Το πρόγραμμα:
  • Τετάρτη (07/02)
  • 17:15 Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα (2-1)
  • 19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός (0-0)
  • 21:45 Λαμία-Πανιώνιος (0-1)
Πέμπτη (08/02)
  • 19:30 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (0-2)