Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Mε την εγκαινίαση του θεσμού του "υπαλλήλου της χρονιάς" κόπηκε η πίτα των εργαζομένων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018.


Σε μία σεμνή τελετή που έγινε στο Κέντρο Αποκατάστασης η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και το έχουν καταστήσει ένα από τα καλύτερα Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Ελλάδα. Παράλληλα η κ. Καρνιαδάκη δήλωσε ότι από φέτος και κάθε χρονιά ένας υπάλληλος θα βραβεύεται ως ο "υπάλληλος της χρονιάς" με στόχο να δοθεί ένα επιπλέον κίνητρο για καλύτερη απόδοση και για μεγαλύτερα καθώς και ποιοτικότερα αποτελέσματα.

 Φέτος ως πρώτη "υπάλληλος της χρονιάς 2017" βραβεύτηκε η κ. Νίκη Γιαννοπούλου που είναι υπεύθυνη διαχείρισης ιματισμού και η οποία εκτός από τον έπαινο παρέλαβε μαζί και ένα χρηματικό ποσό από την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ως ένδειξη αναγνώρισης της συνέπειας και της απόδοσής της κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς στο δύσκολο και ευαίσθητο τμήμα της καθαριότητας του ιματισμού του Κέντρου.
 
Στη συνέχεια κόπηκε η βασιλόπιτα με δύο υπαλλήλους ( Βασίλης Κολλάρος - φυσιοθεραπευτής και Χαρά Ηλιοπούλου - κουζίνα ) να βρίσκουν το φλουρί και να κερδίζουν το χρηματικό ποσό που είχε ανακοινώσει νωρίτερα η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.
 Η μικρή αλλά τόσο ουσιαστική εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έκλεισε με ευχές για υγεία και δύναμη προκειμένου το προσωπικό του Κέντρου να συνεχίσει να προσφέρει στους θεραπευόμενους τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας που έχουν ανάγκη οι πολίτες.   

MARKETING ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ