Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Καλαμάτα - Πανηλειακός / Ρόδος – Ιάλυσος, τα ντέρμπι της Γ΄Εθνικής



Με ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται αύριο Κυριακή, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα της Γ΄  Εθνικής στους ομίλους 6ο ,5ο και 7ο, όπου μετέχουν  ομάδες της Πελοποννήσου.
Στον  6ο όμιλο ενώ ο Πέλοπας Κιάτου έχει ρεπό, Ζευγολατιό και ΑΟ Λουτράκι αγωνίζονται εκτός έδρας σε Ασπρόπυργο και Κερατσίνι, αντίστοιχα. Την ιδία ώρα (15:00) η Προοδευτική υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου και ο Εθνικός,  τον Ιωνικό. Τέλος στις 17:00, στη Ρόδο διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόδο και τον Ιαλυσό.

13η αγωνιστική – 21/01, 15:00
Προοδευτική – Διαγόρας Ρόδου
 Εθνικός Πειραιά – Ιωνικός
Ρόδος – Ιάλυσος (17:00)
Πανασπροπυργιακός Δόξα – Ζευγολατιό
Κερατσίνι – ΑΟ Λουτράκι
 ΡΕΠΟ: Πέλοπας Κιάτου

Στο 5ο όμιλο ο πρωτοπόρος Αστέρας Βλαχιώτη , αντιμετοπίζει τον ΠΑΟ Βάρδας, στην Αμαλιάδα ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Παναρκαδικό. Στη Καλαμάτα η "Μαύρη Θύελλα" αντιμετοπίζει σε αγώνα ντέρμπι τον Πανηλειακό , που δεν θυμίζει τίποτα από τα παλιά, ενώ στη Πύλο ο Τσικλητήρας φιλοξενει τον Διαγόρα Βραχνέικων, και η Αχαϊκή, την Ζάκυνθο. Τέλος στο ντέρμπι της ούρας το Λεωνίδιο υποδέχεται στις 12:00 το μεσημέρι τον Παλληξουριακό.
13η αγωνιστική – 21/01, 15:00
Τσικλητήρας Πύλου – Διαγόρας Βραχνέικων
Καλαμάτα – Πανηλειακός
 Αστέρας Βλαχιώτη – ΠΑΟ Βάρδας
Αστέρας Αμαλιάδας – Παναρκαδικός
Αχαϊκή- Zάκυνθος
Λεωνίδιο – Παλληξουριακός (12:00)

Στον 7ο όμιλο ενω ο Παναργειακός έχει ρεπό, εκτός έδρας αγωνίζονται Ερμής Κιβερίου και Ερμιονίδα σε Αλιβέρι και Τριγλία Ραφήνας, αντίστοιχα. Ο Αήττητος Σπάτων αντιμετωπίζει την Θυελλα Ραφήνας στο γειτονικό ντέρμπι, την στιγμή που ο Αιολικός υποδέχεται στη Λέσβο την Χαλκίδα. Τέλος στη Σαντορίνη στις 13:00 ο Πανθηραϊκός υποδέχεται τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.
13η αγωνιστική – 21/01, 15:00 
Πανθηραϊκός – Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (13:00) 
 Αήττητος Σπάτων – Θύελλα Ραφήνας 
Ταμυναϊκός – Ερμής Κιβερίου 
Τρίγλια Ραφήνας – Eρμιονίδα 
Αιολικός – Χαλκίδα 
 ΡΕΠΟ: Παναργειακός