Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ο Φωκάς νίκησε στο Ζευγολατιο 2 - 0 τα Ταρσινά / Αύριο Ντέρμπι ΠΑΣ Κλένια - Αγίων Θεοδώρων, Ολυμπιακου Λουτρ.- Περαχώρας. Επικυνδηνη έξοδος Ατρομήτου Χιλιομοδίου.στο Κιάτο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixeOaG3c0YJvcIZy7yx-k6dpGK3qxhvgVdIJtAEDTqCwokyz99k_iP92UdxkJrqd0lHk4S7zZ-Xd-tgCVS59PXP_f_quUOwt0pEoq4KR2e1SBU30XwyebUm363pRorLSuXcCUTXHdcoVw/s1600/fwkas.jpg
Άκρως ενδιαφέρουσα  είναι  η 9η αγωνιστική ημέρα, που  διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (18 & 19/11 – 15:00)  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας.
Η αγωνιστική  ξεκίνησε σήμερα Σάββατο,με μία έκπληξη , καθώς στο γήπεδο του Ζευγολατιού, η ομάδα των Ταρσινών, μετά την νίκη της επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου, έχασε με 0 - 2 από τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, με πιθανό αποτέλεσμα μετά το τέλος της αγωνιστικής να έχει υποχωρήσει και 4 θέσεις στην βαθμολογία.
Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής με τον μεγάλο θριαμβευτή της προηγούμενης αγωνιστικής , στο classiko  του Χιλιομοδίου, και πρωτοπόρο ΠΑΣ Κλένια, να αγωνίζεται σε ένα ακόμη ντέρμπι, αυτή τη φορά στην έδρα του με την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων.
Στο Λουτράκι ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα του από τα Ταρσινά ’97, θέλει την επιστροφή  στις νίκες , αντιμετωπίζει στο τοπικό ντέρμπι την Περαχώρα , όπως και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, που μετά την ήττα του από τον ΠΑΣ Κλένια, αγωνίζεται στο Κιάτο, κόντρα στη Θύελλα  Κατω Διμηνιού.
Ο Πανευρωστινιακός μάχεται για θετικό αποτέλεσμα στον Άγιο Βασίλειο (ραδιοφωνικη μετάδωση), κόντρα στην τοπική Πρόοδο, την ίδια στιγμή, στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» ο Ποσειδών Κυράς Βρύσης αντιμετωπίζει την Λυκοποριά ,που πέτυχε το πρώτο της τρίποντο, μόλις την περασμένη αγωνιστική επί του Άρη Βοχαϊκού.
Τώρα η ομάδα  της Βόχας αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αγώνα ντέρμπι τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ο οποίος έφυγε, την Κυριακή με πόντο , από την έδρα του Πανευρωστινιακού στο Ξυλόκαστρο. Τέλος στο Συνοικισμό και στην κοινή τους έδρα, ο Αστέρας Κορίνθου , ο οποίος την Τετάρτη στο Γ’ γύρο του κυπέλλου,  στάθηκε άτυχος και αποκλείστηκε  από την Ελλάδα Βέλου  στην διαδικασία των πέναλτι, αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της ουράς, τον Κύψελο  Κορίνθου.

Η 9η αγωνιστική 
Σάββατο 18/11/2017
Ταρσινά ‘97 - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών 0 - 2

Κυριακή 19/11/2017-15:00 
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 
Ποσειδών Κ. Βρύσης - ΑΟ Λυκοποριάς 
ΠΑΣ Κλένια - Αγ. Θεόδωροι 
Σαρωνικός Γαλατακίου - Άρης Βοχαϊκού 
Αστέρας Κορίνθου - ΠΑΣ Κύψελος 
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - Πανευρωστινιακός 
ΣΦΛ Ολυμπιακός - ΑΟ Περαχώρας