Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Γ Εθνική - 2η αγωνιστική: Ντέρμπι από τα παλιά σημερα στον Πύργο - Μάχη Πανηλειακού - Καλαμάτας

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανηλειακού - Καλαμάτας

Με τα παιγνίδια της  2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Σάββατο , την Κυριακή και την Δευτέρα το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Στον 6ο όμιλο ενώ ο Πέλοπας Κιάτου έχει ρεπό ο ΑΟ Λουτρακίου , αύριο Κυριακή (16:00), αντιμετωπίζει τον ΑΠΟ Κερατσινίου με στόχο μια  νέα νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Τή ίδια ώρα στο Ζευγολατιό , ο Α.Ο.Ζ. αγωνίζεται για την πρώτη του νίκη κόντρα στην ομάδα του Ασπρόπυργου.

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός αντιμετοπίζει τον Εθνικό με στόχο τό τρίποντο, ενώ στη Ρόδο θα διεγαχθεί το ροδιάκο ντέρμπι ανάμεσσα στον Ιάλυο και τον ΑΣ Ρόδος. Η αυλαία της αγωνιστικής στον 6ο όμιλο , πέφτει, τηνΔευτέρα (15:30) με τον αγώνα του Διαγόρα Ρόδου με την Προοδευτική.

Στον 7ο όμιλο, αυριο Κυριακή (16:00), ενώ ο Παναργειακός έχει ρεπό, η Ένωση Ερμιονίδα, αγωνίζεται στο γήπεδο της, με την Τριγλία Ραφήνας.Η διοίκηση το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές καλούν τους φιλάθλους της Ερμιονίδας να ενισχύσουν την ομάδα στην νέα αυτή προσπάθεια. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι : 10 Ευρώ. Παιδιά –Μαθητές έως 15 ετών ΔΩΡΕΆΝ Μαθητές Λυκείων-Φοιτητές 5 Ευρώ Γυναίκες 5 Ευρώ Α.Μ.Ε.Α. 5 Ευρώ Άνεργοι (Με επίδειξη κατά τη διάρκεια ελέγχου, της εν ισχύ κάρτας ανεργίας (ή βεβαίωσης) από τον ΟΑΕΔ) 5 Ευρώ. Τριτεκνοι-Πολύτεκνοι ( Με επίδειξη κατά τη διάρκεια ελέγχου, της εν ισχύ κάρτας τριτέκνου-πολυτέκνου ).
Με στόχο το τρίποντο ο Ερμής Κιβερίου , υποδέχεται στην Αργολίδα, τον Ταμυναϊκό.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις της Χαλκίδας με τον Αιολικό και της Θύελλας Ραφήνας με τον Αήττητο Σπατών.

Πρεμιέρα της 2ης αγωνιστικής , σήμερα στις 18:00), στον 5ο όμιλο, με ένα ντέρμπι ,από τα παλιά . το απόλυτο ντέρμπυ στο Νότο και ενός εκ των μεγαλυτέρων της Ελλάδας,  Ο Πανηλειακός υποδέχεται στον Πύργο, την Καλαμάτα.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή, με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων να αντιμετοπίζει τον Τσικλητήρα Πύλου, τη στιγμή που η ομάδα της Βάρδας υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη. Την ίδια ώρα (16:00) στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός, μάχεται με τον Αστέρα Αμαλιάδας, Τέλος σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, κόντρα στις τοπικές ομάδες ταξιδεύουν Αχαϊκή και ΑΟ Λεωνίδιο, αντίστοιχα.

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής διεξάγεται σε 8 ομίλους. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθούν αγώνες πλέι οφ σε δύο ομίλους προκειμένου να γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα ανέβουν στη Football League. 
Αναφορικά με τους ομίλους , 5ο, 6ο και 7ο, ο 5ος  απαρτίζεται από 12 ομάδες (πέφτουν πέντε), ενώ οι όμιλοι 6ος και 7ος από 11 (πέφτουν 4 ομάδες).

 Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
6ος όμιλος
2η αγωνιστική
Διαγόρας Ρόδου – Προοδευτική (Δευτέρα 9/10-15:30)
 Ιωνικός – Εθνικός
ΑΟ Ζευγολατιού – Ασπρόπυργος
ΑΟ Λουτράκι – ΑΠΟ Κερατσίνι
Ιάλυσος – ΑΣ Ρόδος
Ρεπό: – Πέλοπας Κιάτου

7ος όμιλος
2η αγωνιστική
Θύελλα Ραφήνας – Αήττητος Σπάτων
Διαγόρας Αγίας Παρασκευής – Πανθηραϊκός
Ερμής Κιβερίου – Ταμυναϊκός
ΑΟ Χαλκίς – Αιολικός (14:30)
ΑΕ Ερμιονίδας – Τριγλία Ραφήνας
Ρεπό: – Παναργειακός

5ος όμιλος
2η αγωνιστική
Διαγόρας Βραχνεΐκων – Τσικλητήρας
ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Βλαχιώτη
Παναρκαδικός – Αστέρας Αμαλιάδας
Πανηλειακός – Καλαμάτα (Σάββατο 7/10-18:00)
Παλληξουριακός – ΑΣ Λεωνίδιο (14:00)
Ζάκυνθος – Αχαϊκή