Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQLduhEN5g1S2v5kJM2LIZl4dJ_HHRYldiDF_IcTX9uK7zYkTWvl54ZPnyiZR2ogVlAvrnP9jGdn1f_n_067R6tSxKoRrgXgrZewZ5vAqZnIuwwKADRdjGIZAp94ra2mOV2hlDguFnNeHQ/s1600/dimos+xylokastro-evrostini+kor+orizontes.png


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 

Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου                            Ξυλόκαστρο 21 Σεπτεμβρίου 2017 
                                                             Αριθμ.Πρωτ. 14320
     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί τη   ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 & ΩΡΑ 20:00΄  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 
  



1.   Υποβολή προς έγκριση του  Επιχειρησιακού Σχεδίου του  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης 2015-2019.

2.   Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία ΄΄ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ΄΄ με υποβολή του Εντύπου Προσχώρησης και Εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή του και τις περαιτέρω ενέργειες.

3.   Έγκριση μελέτης του έργου ΄΄ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Τ.Κ. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ΄΄.

4.   Αποδοχή χρηματοδότησης για την εκτέλεση του έργου ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Τ.Κ. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ΄΄- Τροποποίηση προϋπολογισμού.

5.   Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την κατασκεηή του έργου ΄΄ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Τ.Κ. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ΄΄- Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.

6.   Έγκριση για αλλαγές στη μελέτη του έργου ΄΄ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΠΟΤΑΜΙΑΣ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ΄΄.

7.   Aίτημα για χορήγηση θέσης parking ΑΜΕΑ στην οδό Αντωνοπούλου 4 στο Ξυλόκαστρο.

8.   Περί μετονομασίας οδού στην Τ.Κ. Δερβενίου.

9.   Τροποποίηση Ο.Ε.Υ. Δήμου.

10. Έγκριση πρόσληψης έκτακτου προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών με δίμηνη σύμβαση.

11. Κατανομή χρηματικού ποσού στις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου για κάλυψη λειτουργικών αναγκών.

12. Ορισμός υπαλλήλων υπολόγων με αρμοδιότητα καταχώρησης στο Σύστημα Ηλεκτρονικής καταγραφής του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων των οφειλών και των πληρωμών έργων του ΕΣΠΑ.

13. Τροποποίηση προϋπολογισμού.

14. Έγκριση συμμετοχής στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης 3 φωτιστικών σωμάτων σε υπάρχοντες στύλους στην τοπική κοινότητα Εβροστίνης Ροζενών.

15. Έγκριση συμμετοχής στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης 2 στύλων και 2 φωτιστικών σωμάτων στην τοπική κοινότητα Λαγκαδέϊκων.

16. Έγκριση συμμετοχής στη ΔΕΔΔΗΕ για δαπάνη τοποθέτησης 1 φωτιστικού σώματος στην τοπική κοινότητα Μελισσίου.

17. Αίτημα κ. Χαντζηθεοδώρου Παναγιώτη του Γεωργίου για έκτιση δικαστικής ποινής με  παροχή κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο.





    Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


                                    ΗΛΙΑΣ ΝΙΑΡΡΟΣ