Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας Ποιές ομάδες πέρασαν στη β΄φάση

Η κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας 
Η πρώτη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας ολοκληρώθηκε σήμερα με τους  4 υπόλοιπους αγωνες του προγράμματος.
Στο γήπεδο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου η Λυκοποριά δεν στάθηκε τυχερή καθώς μετά από κανονικό αγώνα και ημιώρη παράταση 0 - 0  απεκλείστηκε από τα Ταρσινά ΄79 , στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 3 - 4ι: ( Φραντζής 1-0 Θεοδώρου άουτ Μποτώνης Απόκρουση Μητσόπουλου Βαρδουνιώτης Β. 1-1 Παπαμεντζελόπουλος 2-1 Βρύνιος 2-2 Σιετής 3-2 Παπαδόπουλος Σ. 3-3 Σιάπικας άουτ Μητσόπουλος 3-4.)
Στο ΔΑΚ Κορίνθου ένα ημίχρονο ( 64 - 82΄΄)  ήταν αρκετό για τον Άγιο Γεώργιο να επικρατήσει του Κύψελου με 4 - 0 και να προκριθεί στη επόμενη φάση του Κυπέλλου.  Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Θύελλα Πετρίου επι του Αγιάννη. Επίσης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας προκρίθηκε και ο ΠΑΣ Κλένια με σκόρερ τον Παπαχρήστου και σκορ 2 - 0  σε βάρος του Σαρωνικού Γαλατακίου.

Στην 2η φάση του Κυπέλλου προκρίνονται, τα Ταρσινά ΄79 ,ο Άγιος Γεώργιος,  η Θύελλα Πετρίου, ο ΠΑΣ Κλένια, η Κόρινθος 2006, ο ΠΑΣ Κόρινθος, η Δαφνή Εξαμιλίων, η Ελλάς Βέλου και ο Α.Ο. Περαχώρας,όπου έχουν περάσει άνευ αγώνα και οι παρακάτω ομάδες:

Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ΑΟ Μαψού, ΑΟ Λουτράκι, Αίας Κορίνθου, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Άρης Βοχαϊκού, Πανευρωστινιακός, Ηρακλής Λεχαίου, Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, Άρης Αρχαίας Κορίνθου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου, Ποσειδών Κυρά Βρύσης, Αστέρας Δερβενίου, Πέλοπας Κιάτου, Ισθμιακός, Αστέρας Κορίνθου, Πανσολυγειακός, Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών, ΑΟ Ζευγολατιού, Άγιοι Θεόδωροι, Παννεμεατικός, Απέσσας Χαλκίου