Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ισοπαλία για ΑΕΛ και ΠΑΟΚ στη Λάρισα - Πάγωσε στο ’89 ο «Δικέφαλος»

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Δεν τα… έδωσε όλα κι έμεινε στον άσσο! Πάγωσε στο ’89 ο «Δικέφαλος» | Newsit.gr
Το βαθμό της ισοπαλίας, λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, κατάφερε να κερδίσει η Λάρισα που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο ΑΕΛ FC Arena για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Το τελικό 1-1 αφήνει παραπονεμένους τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο» και να ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά.
Ο Μάτος είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Λουτσέσκου στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μαουρίτσιο, ωστόσο η αποβολή του Κουλούρη με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Ζίζιτς «ανέβασε» το ηθικό των γηπεδούχων, που κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πλασέ του Κριζμάν στο 89'. 

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Γιοβάνοβιτς (24΄ Φάρκας), Ζίζιτς, Ρέντζας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Κριζμάν, Λεοζίνιο (76΄ Περόνε), Ντέλετιτς, Ναζλίδης (84΄ Μασούρας).
ΠΑΟΚ (Ράσβαν Λουτσέσκου): Ρέι, Ζαμπράνο, Μάτος, Λέοβατς, Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο, Πρίγιοβιτς (72΄ Κουλούρης), Τσίμιροτ, Πέλκας (63΄ Σάκχοφ), Βιεϊρίνια (85΄ Μακ).