Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Μίλησε η παράδοση στη Ξάνθη, στο 0-0 με τον Αστέρα

 
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ματς ανάμεσα στη Ξάνθη και τον Αστέρα που ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή με το παιχνίδι να είναι αξιόλογο μόνο στο δεύτερο 45λεπτο., σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τις δυο αναγκαστικές αλλαγές των φιλοξενούμενων πριν τη συμπλήρωση των 20 πρώτων λεπτών. 

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κακό στο πρώτο του μέρος και πολύ πιο αξιόλογο στο δεύτερο όπου οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Αυτό όμως δεν συνέβη και έτσι ο Αστέρας παρέμεινε η ομάδα χωρίς νίκη σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές και η Ξάνθη η ομάδα που δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα το πρώτο της τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι βέβαια θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στη νίκη αν δεν ήταν άτυχοι στη φάση του 56΄λεπτού όπου ο Μπρίτο με εξαιρετική εκτέλεση φάση σημάδεψε τη συμβολή των δοκών. 
ΞΑΝΘΗ (ΜΙΛΑΝ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο (62' Π. Ορφανίδης), Τριάδης (54' Ρότσε), Μπρίτο, Γέντρισεκ (74' Κάστρο).
ΑΣΤΕΡΑΣ (ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ): Αθανασιάδης, Ίγκορ (15' Κώτσιρας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (20' Μαντιντά), Κάλτσας, Ισνάλντο (59' Τσιλιανίδης), Μανιάς.

 Η βαθμολογία 
(σε 5αγώνες)
1. ΑΕΚ 13
2. ΠΑΟΚ 11
. Πανιώνιος 11
4. Ολυμπιακός 8
5. Ατρόμητος 7
. Λεβαδειακός 7
7. ΠΑΣ Γιάννινα 6
. Πλατανιάς 6
9. Ξάνθη 6 
. Παναιτωλικός 5
. Κέρκυρα 5
12. Λαμία 4
13. Αστέρας Τρίπολης 3
14. Παναθηναϊκός 3
. Απόλλων Σμύρνης 2
. Λάρισα 2

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.