Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήρια Επιστολή του Δημάρχου Ξυλoκάστρου - Ευρωστίνης Ηλία Ανδρικόπουλου, προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη για τη χρηματοδότηση του Δήμου

https://www.eklogika.gr/uploads/files/Dimarxoi2014/andrikopoulos_xylokastro.jpg 

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
θερμά σας ευχαριστούμε -για άλλη μία φορά- για την αμέριστη στήριξή σας στα αιτήματα του Δήμου μας και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις  με τις οποίες απαντάτε σε αυτά.
Κατ’ επανάληψιν αποδεικνύετε –παρά το εύρος και την πληθώρα των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου που ηγείσθε- την σε βάθος γνώση και το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για τα θέματα και τις δυσκολίες που υφίστανται ή ανακύπτουν   στη λειτουργία των Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού, συνολικά ή διακριτά.
Οι ενέργειες σας, και σε επίπεδο χρηματοδοτήσεων, και σε επίπεδο θεσμικών παρεμβάσεων, συμβάλλουν πολύ συχνά τα μέγιστα στην επίλυση σοβαρών θεμάτων που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση.
Για τις πρωτοβουλίες σας αυτές, την αποτελεσματική και ταχεία ανταπόκρισή σας, αλλά και επί μέρους, την πρόσφατη ενέργεια σας για την οικονομική ενίσχυση μικρών νησιωτικών και ορεινών Δήμων για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών ή επενδυτικών δραστηριοτήτων τους,
σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πολυσχιδές έργο σας.

Με εκτίμηση
Ηλίας Ανδρικόπουλος
Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης