Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

«Survivor»: Μαζί με την τηλεθέαση «εκτόξευσε» και τους οργασμούς των Ελλήνων!


sdfgadwrfsgasfdgadff.jpg

«Survivor»: Μαζί με την τηλεθέαση «εκτόξευσε» και τους οργασμούς των Ελλήνων!


Διπλάσιες σεξουαλικές επαφές είχαν οκτώ στους δέκα άνδρες που παρακολουθούσαν το τηλεπαιχνίδι Survivor,  καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας στη χώρα μας, εκτός από την τηλεθέαση το δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι ανέβαζε στα ύψη και τη λίμπιντο!

Διαβάστε περισσότερα 

SERTYGERWTYEYERY.jpgΦυσικοθεραπευτές: ένταξη των σχολών φυσικοθεραπείας στον Πανεπιστημιακό τομέα


H ένταξη των σχολών φυσικοθεραπείας στον Πανεπιστημιακό τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης, ήταν το θέμα της συνάντησης μεταξύ εκπροσώπων του κλάδου φυσικοθεραπείας με παράγοντες του
Υπουργείου Παιδείας.

Διαβάστε περισσότερα 

fytujifyturtyuytuytu.jpgΔιόρθωση μυωπίας με laser: μέθοδος LASIK μύθοι και αλήθειες


Ο κύριος ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ μας εξηγεί 12 μύθους και αλήθειες για την χειρουργική επέμβαση LASIK με λέιζερ

Διαβάστε περισσότερα 

assets_LARGE_t_420_53773765.jpgΟι ασφαλείς Αναλογίες Νοσηλευτών προς ασθενείς, σώζουν ζωές


Περισσότερες από 3.000 υπογραφές πολιτών συγκέντρωσε το ψήφισμα «Οι ασφαλείς Αναλογίες Νοσηλευτών προς ασθενείς, σώζουν ζωές».

Διαβάστε περισσότερα 

Europol: 66 συλλήψεις για το αλογίσιο κρέας

ERTAERTAERTRGTREGTERGEFG.jpg
Η Europol ανακοίνωσε σήμερα ότι 66 άνθρωποι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για εμπόριο κρέατος αλόγου, ακατάλληλου για ανθρώπινη κατανάλωση, και κατάσχεσε τραπεζικούς λογαριασμούς, ακίνητα και πολυτελή αυτοκίνητα έπειτα από παλαιότερη έρευνα σχετικά με διατροφικό σκάνδαλο, η οποία είχε προκαλέσει σοκ στους Eυρωπαίους καταναλωτές.

Διαβάστε περισσότερα

ADRGRAFSDGAFDSGASDFGADFG.jpgΟ καπνός από ένα φιδάκι είναι τοξικός όσο 100 τσιγάρα!


Με την αυξημένη ζέστη και υγρασία των ημερών, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν την χρήση αντικουνουπικών για να γλιτώσουν από τον “μπελά” των εντόμων. Ένα αντικουνουπικό είναι και το γνωστό σε όλους μας “φιδάκι”, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που το ανάβουν ακόμα και μέσα στο σπίτι με τα παράθυρα ανοιχτά.

Διαβάστε περισσότερα 

Στο «Σωτηρία» η Γ' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική

2319563.jpg
Στέγη επιτέλους για την Γ΄ Καρδιολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, που μετά από μεγάλη αναζήτηση βρίσκει τον απαραίτητο χώρο στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Διαβάστε περισσότερα 

al20319_us1160_20170530104539_al17432_us75_20150826133112_1_al0_us75_20150305084526_2720646646.jpgΕλληνική Καρδιολογική Εταιρία: Εβδομήντα χρόνια επιστημονικής και κοινωνικής προσφοράς


Στις σπουδαίες ιατρικές κατακτήσεις στη χώρα μας έχει συμβάλλει κατά την εβδομηντάχρονη πορεία της η  Ελληνική Καρδιολογική Εταιρία.

Διαβάστε περισσότερα 

thymari.jpgΚαρκίνος του παχέος εντέρου και υπέρταση: Ποιο βότανο μας προστατεύει!


Η ελληνική γη μας το προσφέρει απλόχερα και χάρη στην Μεσογειακή διατροφή υπάρχουν δεκάδες φαγητά και σαλάτες στα οποία μπορείτε να το προσθέσετε για άρωμα και γεύση.

Διαβάστε περισσότερα 

patoulis-chicago.jpgΣύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του ΙΣΑ και των ομογενών του Σικάγου, για την ενίσχυση του Τουρισμού Υγείας


Σύμφωνο συνεργασίας, για την ενίσχυση του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα και την αξιοποίηση των δομών της χώρα μας από τους ομογενείς του Σικάγου, υπέγραψε ο Πρόεδρος τoυ ΙΣΑ Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Σικάγου Κώστα Χανιωτάκη.

Διαβάστε περισσότερα 

Ο Φ.Σ. Πέλλας σταματά την πίστωση στον ΕΟΠΥΥ για τα αναλώσιμα

GFDHJFGHJFGHJGHJGHJ.jpg
Η Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πέλλας προχωρά στην αναστολή της επί πιστώσει χορήγησης των αναλωσίμων υλικών, όπως αυτά αναφέρονται στην από 02/01/2017 σύμβαση που έχει συναφθεί μεταξύ φαρμακοποιών και ΕΟΠΥΥ, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα 

zXCADSFasfasdf.jpgΗ συμβουλή «Τρώτε με μέτρο» μπορεί να είναι παγίδα


Η απώλεια βάρους, η διαχείριση των χρόνιων ασθενειών και η προαγωγή της γενικής υγείας είναι μεταξύ των πλεονεκτημάτων που μπορεί να προσφέρει μια διατροφή που βασίζεται στην κατανάλωση φαγητού «με μέτρο».

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr