Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Διήμερη περιοδεία στη Λακωνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διήμερη περιοδεία στη Λακωνία, στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Μάνης θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 18 Ιουλίου και την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του την Τρίτη 18 Ιουλίου, ο Κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με το μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κέντρο της Σπάρτης.
Ακολούθως, θα μεταβεί στην Αρεόπολη όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης, ενώ θα επισκεφθεί τα σπήλαια του Διρού. Επίσης, θα επισκεφθεί τον Κότρωνα, το Σκουτάρι και το Φλωμοχώρι, περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά.
Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού Λακωνίας στο Γύθειο, ενώ αργά το απόγευμα θα μεταβεί στη Νεάπολη όπου θα συνομιλήσει με πολίτες της περιοχής.
Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, ο Κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τους Μολάους και θα έχει συναντήσεις με φορείς της περιοχής και εκπροσώπους των επιχειρηματιώνκαθώς και βιοτεχνία παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων στη Γλυκόβρυση, συσκευαστήριο χυμών στις Αμύκλες και ιχθυοτροφείο στο Καστόρειο.
Κατόπιν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σ