Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΔΕΡΒΕΝΙ: Με επιτυχία οι τελικοι αγώνες Πανελλήνιου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρησης παμπαίδων - κορασίδων ( Αποτελέματα - φωτογραφίες)


Απόλυτη επιτυχία σημείωσαν  οι τελικοί αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρησης παμπαίδων - κορασίδων, που έγιναν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Δερβένι , την πόλη που από το Σάββατο κτυπά η καρδιά του Ελληνικού πινγκ πονγκ
 Οι αγώνες έγιναν στο σύγχρονο Κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου με διοργανωτή  τον Αθλητικό Όμιλο Ξυλοκάστρου σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το αποτέλεσμα ήταν πολύ θετικό για τους μικρούς αθλητές, τους συνοδούς και όλους όσοι μετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. 

Σήμερα έγιναν οι τελικοί αγώνες του διπλού/ ατομικού  για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων


Φωτογραφία του χρήστη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.
Φωτογραφία του χρήστη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.Ο Αλέξανδρος Μαδέσης στους παμπαίδες και η Νεφέλη Καφάτου στις παγκορασίδες είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας στο απλό για τη σεζόν 2016-2017. Στη διοργάνωση, που έγινε με επιτυχία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Δερβένι της Κορινθίας, ο 12χρονος αθλητής του Α.Ο. Ηράκλειο 2001 επιβεβαίωσε τα προγνωστικά ως νούμερο 1 του απλού, ενώ πανηγύρισε την πρωτιά και στο διπλό παμπαίδων με συμπαίκτη τον Ηρακλή Κερασίδη. Από το νούμερο 4 άρχισε την πορεία της η 12χρονη Πατρινιά αθλήτρια του Ο.Ε.Α. Έδεσσας και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Στο διπλό παγκορασίδων αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας οι Ευγενία Καραθανάση/Χριστίνα Ντεγιρμεντζίογλου από την Α.Ε.Κ. και τους Αετούς Πόλης αντίστοιχα.
 Οι αγώνες έγιναν στο σύγχρονο Κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου με θαυμάσιο οικοδεσπότη τον Αθλητικό Όμιλο Ξυλοκάστρου.  
Οι νικητές σε κάθε αγώνισμα:
ΑΠΛΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:
1. Αλέξανδρος Μαδέσης (Α.Ο. Ηράκλειο 2001)
2. Γιώργος Κατσαπρακάκης (Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου)
3. Δημοσθένης Νασιούλας (Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου)
-. Ευστάθιος Μανωλόπουλος (Παράδεισος Αμαρουσίου)



ΑΠΛΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:
1. Νεφέλη Καφάτου (Ο.Ε.Α. Έδεσσας)
2. Eυγενία Καραθανάση (Α.Ε.Κ.)
3. Φωτεινή Τράκα (Α.Ο. Διονύσου)
-. Λεμονιά Γκαϊντατζή (Α.Σ.Ε.Α Καβάλας)


ΔΙΠΛΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:
1. Αλέξανδρος Μαδέσης - Ηρακλής Κερασίδης (Α.Ο. Ηράκλειο 2001)
2. Γιώργος Κατσαπρακάκης - Ευστάθιος/Εφραίμ Μανωλόπουλος (Παράδεισος Αμαρουσίου)
3. Ιωσήφ Ελσάμι - Σωτήρης Μούσιας (Σάρισες Φλώρινας)
-. Ανδρέας Καρυπίδης - Βασίλης Τζιότζιος (Αίας Ευόσμου)


ΔΙΠΛΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:
1. Eυγενία Καραθανάση - Χριστίνα Ντεγιρμεντζίογλου (Α.Ε.Κ./Αετοί Πόλης)
2. Δήμητρα Πετσίβα - Νεφέλη Καφάτου (Ο.Ε.Α. Έδεσσας)
3. Λεμονιά Γκαϊντατζή - Φωτεινή Τράκα (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας/Α.Ο. Διονύσου)
-. Ευαγγελία Μεραμβελιωτάκη- Βασιλεία-Χάλαρη (Ολυμπιακός)


Κύπελλα και έπαθλα στους νικητές απένειμαν ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Δημήτριος Κάσσιος, ο Πρόεδρος του ΑΟΞ Νίκος Σιετής, ο τέως Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Δημήτριος Δούσκας , ο κοινοτικός σύμβουλος Δερβενίου κ. Απόστολος Μανέτας, τα μέλη του ΑΟΞ Ανδρέας Ζάρρος και Βλάσης Γεωργίου.
 
Τα αποτελέματα της Κυριακής  στους τελικούς αγώνες  του ομαδικού, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων.

Την επιτυχημένη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, κ. Μανώλης Κολυμπάδης, ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Γιώργος Ψυχογιός, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ηλίας Νιάρρος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞΕ κ. Τάσος Παναγουλόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Δημήτριος Κάσσιος, Κων/νος Κουσουλός και Παναγιώτης Καλύβας, η Πρόεδρος Δερβενίου κ. Διαμάντω Δενδρινέλλη, ο Πρόεδρος του ΑΟΞ κ. Νίκος Σιετής και τα μέλη κκ. Ανδρέας Ζάρρος-Αρχηγός Ελάσσονος Μειοψηφίας και Βλάσης Γεωργίου-Προϊστάμενος ΔΕΥΑΞΕ, ο Αρχηγός της Μείζονος Μειοψηφίας κ. Βλάσης Τσώτος, ο τέως Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Δημήτριος Δούσκας και ο κοινοτικός σύμβουλος Δερβενίου κ. Απόστολος Μανέτας που απένειμαν κύπελλα και έπαθλα στους νικητές των αγώνων.