Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Στο σκοτάδι οι έρευνες στην Ακράτα με τον εξαφανισμένο γιατρό

Θρίλερ στην Πάτρα με Αθηναίο γιατρό!
 Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, για τον εντοπισμό ενός γιατρού από την Αθήνα, ο οποίος φέρεται να άφησε προχθες το βράδυ το αυτοκίνητό του στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Αθηνών -Πατρών και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του. 

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 23:15 το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε στο 152ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κλειδωμένο, ενώ ο οδηγός του είχε ανάψει τα προειδοποιητικά φώτα, πριν απομακρυνθεί από το όχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, επικοινώνησαν με συγγενικά του πρόσωπα. Οι τελευταίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου τους είχε ενημερώσει ότι ήθελε να πάει στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας.
Αμέσως μετά ξεκίνησαν έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, με εκπαιδευμένο σκύλο. Αρχικά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ ερεύνησαν την περιοχή που βρέθηκε το αυτοκίνητο, καθώς και απόκρημνα σημεία, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν τις προσπάθειες, μαζί με αστυνομικούς, για τον εντοπισμό του οδηγού.