Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια στον αγώνα με την Καλαμάτα

 http://foninews.gr/wp-content/uploads/KALAMATA-HRAKLHS-KSYLOKASTROY.jpg
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ηρακλή Ξυλόκαστρου για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνών με αντίπαλο την Καλαμάτα
Αναλυτικά, η ανακοίνωση :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ:
Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1928 – Π.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Τετάρτη 5/4/2017 – ώρα έναρξης 16:00
Γήπεδο Ξυλοκάστρου «Σωτήρης Αγγελόπουλος»



Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1928 ενημερώνει τους φιλάθλους που επιθυμούν να παραβρεθούν στον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την ΠΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, τα ακόλουθα:
Στον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης και καθ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής της ομάδας μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, η οικονομική επιστασία των αγώνων και των εισιτηρίων, καθώς και η διαχείριση του γηπέδου καθορίζονται και ελέγχονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ως εκ τούτου η γενικότερη διαχείριση του αγώνα θα διέπεται από τους κανονισμούς και τις διατάξεις της ΕΠΟ, τις οποίες οφείλουμε να ακολουθήσουμε πιστά.
Με βάση τα παραπάνω αλλά και τη νόμιμη χωρητικότητα του, το γήπεδο έχει διαχωριστεί σε τμήματα (όπως παρουσιάζεται στο πλάνο) με συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων στο κάθε τμήμα του, το οποίο θα πληρείται κατά σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση των φιλάθλων.
Για τη διευκόλυνση των φιλάθλων και την κατανόηση του πλάνου καθήμενων σε κάθε τμήμα, την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν άνθρωποι της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου για να πληροφορούν και να κατευθύνουν τους φιλάθλους, βάσει των όσων έχουν οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή.
Τα εισιτήρια προς διάθεση θα είναι κατά πολύ μειωμένα σε σύγκριση με τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Κορινθίας, οπότε συμβουλεύουμε τους ενδιαφερόμενους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο του αγώνα.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Σήμερα η ομάδα μας παρέλαβε τα εισιτήρια από τη διοργανώτρια και ξεκινάει την διάθεσή τους από τη γραμματεία του συλλόγου στο γήπεδο Ξυλοκάστρου, Δευτέρα (ώρα 20:00-22:00) και Τρίτη (ώρα 17:00-21:00), στην τιμή των 10 ευρώ. Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων έξω από την είσοδο της εξέδρας από τις 14:00.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας της τρέχουσας σεζόν ισχύουν κανονικά. Παρακαλούμε τους κατόχους να απευθυνθούν στο εκδοτήριο εισιτηρίων πριν την είσοδο τους στο γήπεδο.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Επιτρέπεται η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάτω των 14 ετών με απαραίτητη συνοδεία ενήλικα. Ειδικά για τα παιδιά της Ακαδημίας μας θα παραχωρηθεί χώρος σε συγκεκριμένο σημείο όπως φαίνεται στο πλάνο του γηπέδου, με τη συνοδεία ανθρώπων του Ηρακλή. Πληροφορίες στην Γραμματεία του γηπέδου στις ώρες προπώλησης εισιτηρίων.

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ
Οι υπεύθυνοι των δύο συλλόγων βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία για την όσο το δυνατό καλύτερη υποδοχή των φιλοξενούμενων φιλάθλων. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον έναν εκ των δύο συλλόγων έγκαιρα για την προμήθεια εισιτηρίου καθώς η χωρητικότητα του γηπέδου είναι περιορισμένη, ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία τους στον αγώνα και να οριστεί η χωροταξική τους κατανομή.

ΡΑΔΙΟ/ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Βάσει διατάξεων της διοργανώτριας, τα ράδιο/τηλεοπτικά και εμπορικά δικαιώματα του αγώνα ανήκουν στον γηπεδούχο. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του γηπέδου στις ώρες προπώλησης εισιτηρίων, ώστε να λάβουν την απαιτούμενη έγκριση.

Για λόγους ασφαλείας και με βάση την κείμενη νομοθεσία, η είσοδος στο γήπεδο χωρίς το αντίστοιχο μέσο από τα παραπάνω δεν θα επιτραπεί.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευελπιστούμε στη διευκόλυνση του έργου μας.
Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου της, που τόσο μοναδικά αυτός ξέρει να προσφέρει, ώστε να σπρώξει τα παιδιά μας σε μια μεγάλη και ιστορική πρόκριση!

Ας καλωσορίσουμε τους Μεσσήνιους φιλάθλους και τη «Μαύρη Θύελλα» στο Ξυλόκαστρο και ας βοηθήσουμε όλοι μαζί τους ποδοσφαιριστές για ένα ακόμα παιχνίδι με δυνατές συγκινήσεις, πάντα χωρίς ακρότητες και κάθε μορφής βία!
Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1928