Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Τα “ορφανά” του Σημίτη κάνουν reunion, βλέπουν ΣΚΑΪ και… παραγγέλνουν από delivery


Λιγη κατανόηση για τα παιδιά… Παιδιά βέβαια δεν είναι ηλικιακά. Τα “ορφανά” του Σημίτη είναι πλέον μιας σχετικής ηλικίας, αυτό ωστόσο ουδόλως τα εμποδίζει να κάνουν… πιτζάμα πάρτυ, παρακολουθώντας ΣΚΑΪ, και βλέποντας τον “καταλληλότερο” να προκαλεί την Ιστορία και την ηθική των Ελλήνων, βγαίνοντας από τη ντουλάπα με τους σκελετούς.

Το Twitter είχε ξεσαλώσει από νωρίς το απόγευμα για τον “Αρχιερέα της διαπλοκής”, όπως τον αποκάλεσε ο Κώστας Καραμανλής και όπως τον αναγνωρίζει πλέον η ηθική μνήμη του λαού μας, για όσα αμετροεπή σκανδαλώδη συνέβησαν την περίόδο της 8ετους διακυβέρνησης του τόπου από τον ίδιο και το γνωστό παρεάκι.
Ένα παρεάκι που εξακολουθεί να σεργιανίζει στον δημόσιο βίο, να τρυπώνει σε κόμματα εξουσίας, όπως επιχειρεί να κάνει εσχάτως με τη Νέα Δημοκρατία, και να επενδύει στην παθογένεια της λήθης, που μας χαρακτηρίζει διαχρονικά ως έθνος. Για τις τεράστιες ευθύνες, που ποτέ δεν αποδόθηκαν στους ίδιους, για τη λεηλασία της Ελλάδας, και τη συγγραφή του προλόγου της εθνικής χρεοκοπίας, με τα οικονομικά σκάνδαλα και τη βίαιη αναδιανομή πλούτου, σε βάρος των μη προνομιούχων.
Απόψε, λείπει πολύ η Μαλβίνα. Που έδωσε μια μεγάλη, ιστορική και άνιση μάχη κατά της αθλιότητας του συστήματος Σημίτη. Του συστήματος που βρέθηκε κάτω από την ομπρέλα προστασίας της διαπλοκής. Διόρθωση: Που βρίσκεται μέχρι και σήμερα, κάτω από την ομπρέλα προστασίας της διαπλοκής.
Το reunion των “ορφανών” του Σημίτη φυσικά, περιελάμβανε και παραγγελίες. Από delivery. Με απευθείας ανάθεση. Για να θυμηθούν εκείνα τα “υπέροχα” χρόνια. Τα χρόνια στα οποία η διακυβέρνηση του τόπου παραδόθηκε στη διαπλοκή, και η διαφθορά έγινε συνώνυμο της άσκησης εξουσίας.
Χρόνια ολέθρια για τους Έλληνες. Που, δυστυχώς… δεν ήταν μακέτο
Μαρίκα Λυσιάνθη / ysterografa.gr