Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Διάκριση για την ΕΠΣ Κορινθίας με την σφραγίδα της FIFA


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ διάφορες τρέχουσες ειδήσεις πεπραγμένων, της υπό τον κ. Κουτσοκούμνη, εκπροσώπου της FIFA στην Ελλάδα, ΠΔΕ της ΕΠΟ, όπου δημοσιοποιείται μια άκρως τιμητική για την Ένωσή μας εξέλιξη..
Συγκεκριμένα, δημοσιοποιήθηκε η - με έγκριση της FIFA- επιλογή και συμμετοχή του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας κ. Μιχάλη Τσιχριτζή στην "Επιτροπή των Ενώσεων" που συμφωνήθηκε από τον επιτετραμμένο της FIFA στην Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τα μέλη της Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 19 Δεκεμβρίου 2016. (Β. Γραμμένος, Δ. Ελευθεριάδης, Π. Δημητρίου, Μ. Τσιχριτζής και Π. Λασκαράκης)
Αυτή η "Επιτροπή των Ενώσεων" με την εμπειρία της στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις εξειδικευμένεςεπιστημονικές γνώσεις της, συνδράμει το έργο της ΠΔΕ αναφορικά με την εξυγίανση του Ελληνικούποδοσφαίρου (Επεξεργασία και εναρμόνιση του καταστατικού, εκλογικό σύστημα, υποδομές κ.α.)
Ήδη έχουν γίνει πολύωρες συνεδριάσεις και ακολουθουν κι άλλες...
Η θετική αυτή εξέλιξη, η οποία έρχεται φυσιολογικά  δικαιώνει την συνετή, μετριοπαθή και υγιή διοίκησητης Ένωσής μας και ιδιαίτερα του προέδρου κ. Μιχάλη Τσιχριτζή, μέσα στο ...δύσκολο περιβάλλον του ποδοσφαίρου, τα τελευταία χρόνια.
epskor.gr