Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Τι πρέπει να προσέχει η μαμά όταν ετοιμάζει το γάλα του μωρού;

babybottlemilkromanou.jpgΤι πρέπει να προσέχει η μαμά όταν ετοιμάζει το γάλα του μωρού;


Κάθε γυναίκα που δίνει στο παιδί της φόρμουλα, θα πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες, στην προετοιμασία, τη χρήση και τη συντήρηση του γάλακτος:

Διαβάστε περισσότερα 

farmakae1.jpgΔημοσιεύτηκε η Θετική Λίστα - Ποια φάρμακα θα αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ

Το βράδυ της Παρασκευής αναρτήθηκε, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το ΦΕΚ με τη λίστα των
συνταγογραφούμενων φαρμάκων, που θα αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε περισσότερα 

 

sexcoupleromanou.jpgΣεξ: 8 ερωτήσεις που ντρέπεστε να κάνετε


Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις για το σεξ που ντρέπεστε να κάνετε στον γυναικολόγος σας, ακόμη και την καλύτερή σας φίλη. Για να μην καταλήξετε με αμφιβόλου εγκυρότητας συμβουλές από το... google, σας απαντάμε τις σημαντικότερες από αυτές.

Διαβάστε περισσότερα 

cyberbullyingromanou.jpgCyberbullying: Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς;


Yπολογίζεται ότι το 15% των μαθητών έχουν βιώσει συμπεριφορές εκφοβισμού, μέσω Διαδικτύου. Και μπορεί το cyber bullying να συμβαίνει πίσω από μια οθόνη, οι επιπτώσεις του όμως είναι πολύ σημαντικές. Πώς πρέπει να αντιδράσουν οι γονείς αν υποψιαστούν ότι το παιδί τους είναι θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού;

Διαβάστε περισσότερα 

onyxomykitiasiromanou.jpgΠρολάβετε τις ονυχομυκητιάσεις


Ολοένα και πιο συχνό φαίνεται να είναι τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο των ονυχομυκητιάσεων, ιδίως μεταξύ των γυναικών, τόσο λόγω της «φυλάκισης» των ποδιών τους μέσα σε στενά παπούτσια για πολλές ώρες την ημέρα, όσο και γιατί οι ανεπαρκείς συνθήκες υγιεινής σε χώρους πεντικιούρ ευνοούν την μετάδοση των μυκήτων από άτομο σε άτομο.

Διαβάστε περισσότερα 

latenightsnacksromanou.jpgTα καλύτερα βραδινά σνακ αν κάνεις δίαιτα


Eίναι 11 το βράδυ και νιώθετε το στομάχι σας να σας... τραβάει; Παρόλο που το φαγητό τόσο αργά θεωρείται μάλλον «απαγορευμένο», ιδίως αν ακολουθείτε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, το να φάτε κάτι για να μην πέσετε στο κρεβάτι πεινασμένος –με κίνδυνο να μην μπορέσετε να κοιμηθείτε λόγο της πείνας- δεν είναι αμαρτία.

Διαβάστε περισσότερα 

iatreiotiloue1.jpgΜε γιατρό φαντάρο και χωρίς συνταγογράφηση ηΤήλος


Ερώτηση, σχετικά με το γιατρό που καλύπτει τις ανάγκες στο ακριτικό νησί της Τήλου, κατέθεσαν στη Βουλή τρεις βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε περισσότερα 

angerΔείτε γιατί πρέπει οπωσδήποτε να εκφράζετε το θυμό σας



Αν δεν εκφραστεί τη στιγμή που  πρέπει, θα εκδηλωθεί όταν δεν υπάρχει λόγος, προκαλώντας  ανάρμοστες συμπεριφορές και προβλήματα στις σχέσεις. Ο συσσωρευμένος θυμός είναι ένα ενεργό ηφαίστειο μέσα μας, που αν αρχίσει να εκρήγνυται ψάχνουμε για εξιλαστήρια θύματα και αποδιοπομπαίους τράγους. Κι αυτό έχει συνέπειες...

Διαβάστε περισσότερα 

hairloss22romanou.jpg5 φυσικές λύσεις για την τριχόπτωση


Η τριχόπτωση είναι ένα φαινόμενο που ανησυχεί άνδρες και γυναίκες. Τώρα μπορείτε να την αντιμετωπίσετε με φυσικούς τρόπους.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr