Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Δοκιμασίες στην κορυφή του 3ου ομίλου στη Γ΄Εθνική

Επιστροφή στις νίκες για την Παναχαϊκή-Επικράτησε με 1-0 του Αιολικού στην Αγυιά -Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης   Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής

Με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Κυριακή, στις 3:00 μ.μ. το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας
Η πρωτοπόρος του ομίλου Παναχαϊκή αντιμετωπίζει, στην Κάτω Αχαΐα, στο αχαϊκό ντέρμπι, την τοπική Αχαϊκή, την οποία είχε νικήσει με 1 - 0 κατά την 3η αγωνιστική (α΄ γύρος) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Εκτός έδρας ,στην Αμαλιάδα, κόντρα στην ομάδα του Αστέρα αγωνίζεται η Ένωση Ερμιονίδας που στο Α΄γύρο στο Κρανίδι είχε επικρατήσειμε σκορ 3 - 1. 
Δύσκολη έξοδο στο Ζευγολατιό πραγματοποιεί ο ΠΑΟ Βάρδας,κόντρα στον ΑΟΖ, ο οποίος θα επιδειώξη να σημειώσει και νέα νίκη μετά το νικηφόρο πέρασμά του την περασμένη Κυριακή, από τη Μεγαλόπολη. Η ομάδα της Ηλείας ήταν νικήτρια με 2 - 0 στον μεταξύ τους αγώνα στον πρώτο γύρο.
Ο Παναρκαδικός γιά δεύτερη Κυριακή θα αγωνιστεί στην Αργολίδα, και συγκεκριμένα στο Άργος κόντρα στον ουραγό Παναργειακό, τον οποίο είχε νίκησει με 1 - 0 κατά τον πρώτο γύρο, στην Τρίπολη.
Στη Μυτιλήνη ταξιδεύει ο ΑΟ Λουτρακίου όπου και θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αιολικό, με στόχο να σημειώση θετικό αποτέλεσμα ώστε να απομακρηθεί απο την επικυνδυνη ζώνη.  Κατά τον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι χωρίς σκορ , στο Λουτράκι.
Στη Θήβα η τοπική ομάδα αντιμετοπίζει τον Φωστήρα, στη ρεβανς του πρώτου αγώνα όπου η ομάδα του Ταύρου είχε επικρατήσει με το ευρύ 4 - 0. 
Στη Μεγαλόπολη η τοπική Δόξα, αγωνίζεται για δεύτερη συνεχή  φορά στην έδρα της. Μετά την εντός έδρας ήττα της ,την περασμένη Κυριακή , από τον ΑΟ Ζευγολατιού, αύριο θα επιδιώξει για την νίκη κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου, ο οποίος την είχε υποτάξει με σκορ 3 -1 , κατα τον πρώτο γύρο. 
Τέλος ρεπό έχει ο ΑΟ Χαλκίδας.

Η 18η αγωνιστική
Αιολικός – ΑΟ Λουτράκι 
ΑΟ Ζευγολατιού – ΠΑΟ Βάρδας 
Αστέρας Αμαλιάδας – ΑΕ Ερμιονίδας 
ΑΟ Θήβα – Φωστήρας 
Παναργειακός – Παναρκαδικός 
Δόξα Μεγαλόπολης – Τσικλητήρας Πήλου 
Αχαϊκή – Παναχαϊκή 
Ρεπό ο ΑΟ Χαλκίδα