Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΝΔ: Προσκλητήριο στους υβριστές του Καραμανλή. Το κουκούλωμα του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ δεν θα περάσει!

manos-skylakakis-xafa.jpg

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα ολισθηρά βήματα του Αντώνη Σαμαρά

Απίστευτη ταπείνωση για το κόμμα που δημιουργήθηκε έχοντας στην ιδρυτική του διακήρυξη το μόνοιασμα των Ελλήνων και όχι το διχασμό.
Άξιος συνεχιστής του Αντώνη Σαμαρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνει καθημερινά εξετάσεις αντιΚαραμανλισμού και προκαλεί επικίνδυνα τον πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας, αυτούς τους ανθρώπους που πιστεύουν στην μετριοπάθεια και τον κοινωνικό φιλελευθερισμό που έχει ως
επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς. Αυτοί εξέφρασαν τη στήριξή τους στη ΝΔ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 με αρχηγό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και εκτόξευσαν το κόμμα του Εθνάρχη στο 29% από το 14% του δημοψηφίσματος που παρέδωσε ο ανεκδιήγητος Αντώνης Σαμαράς.
Η αναμενόμενη μεταγραφή καιροσκόπου Σκυλακάκη που στήριξε προεκλογικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι άλλη μία επιταγή που εξαργυρώνεται στο πλαίσιο της νόθευσης της Νεοδημοκρατικής βάσης.
Ήδη οι Σημιτικοί έχουν εγκατασταθεί στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με χαρακτηριστικό πολιτικό εξάμβλωμα τον υιό του ιερέα του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου, Γιάννου Παπαντωνίου. Κοινό γνώρισμα όλων όσοι καλούνται στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να έχουν προσφέρει υπηρεσίες αντιΚαραμανλισμού. Σπυράκη, Κύρτσος, Θεοδωρικάκος, Κοντογεώργης, Μάνος, Ξαφά και άλλοι πολλοί.
Πρακτικά κάνουν ρεσάλτο στη ΝΔ αυτοί που την πολέμησαν με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στη συνέχεια και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Όλοι αυτοί τις κρίσιμες περιόδους εκλογικών μαχών απείχαν και μάλιστα έδιναν γραμμή να ψηφιστούν άλλα κόμματα. Θυμόμαστε το 2009 που ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε γραμμή να ψηφιστεί το ΠΑΣΟΚ για να πέσει ο Κώστας Καραμανλής. Το ίδιο και το 2015 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πέσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο δε Σημιτικός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ψήφισε ούτε τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Εξωφρενικό! 
Και όλα αυτά δεν αναφέρονται από εμάς στο πλαίσιο μίας μικροκομματικής λογικής, αλλά στην αντίληψη πως ο Κώστας Καραμανλής δημιούργησε ένα άλλο αφήγημα πατριωτικής εθνικής πολιτικής και κόντρα στα συμφέροντα που ήθελαν το ξεπούλημα της Ελλάδας. Η αντίστασή του στους Γερμανικούς εξοπλισμούς και τις Αμερικάνικες ορέξεις για την ενέργεια και το εμπόριο, τιμωρήθηκαν με την ένταξη της χώρας μας στο Μνημόνιο. Μία τέτοια αντίσταση φοβήθηκαν και από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, γι αυτό και το σύστημα έφτασε στο σημείο να φέρει στην εξουσία τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη γνωστή πια εσωκομματική νοθεία και αλλοίωση αποτελεσμάτων (35-40.000 αγνώστου ταυτότητας ψήφοι). Δεν το λέμε (μόνο) εμείς, το εξήγησε και ο σοβαρός δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης στην εφημερίδα Δημοκρατία.
Η αλλαγή της ταυτότητας και φυσιογνωμίας της ΝΔ είναι πλέον πολιτική πρώτης προτεραιότητας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι τυχαία. Την αρχή έκανε ο Σαμαράς με τους ακροδεξιούς Γεωργιάδη και Βορίδη. Σκοπός πλέον είναι μία ΝΔ μικρή αλλά ελεγχόμενη από στελέχη με κοινά νεοφιλελεύθερα στοιχεία και χωρίς κανένα ηθικό και ιδεολογικό υπόβαθρο. Αυτό είναι και το αίτημα των δανειστών και των εγχώριων νταβατζήδων. Μικρά κόμματα του 10-15%, που έχουν ως πυρήνες αποδεδειγμένα αμαρτωλά στοιχεία του Σημίτη και του Παπανδρέου. Και τώρα, τέτοια στοιχεία βρίσκονται θεσμικά εγκατεστημένα, σε όλα σχεδόν τα κόμματα.
Μία τέτοια Σημιτική ΝΔ οδηγείται μαθηματικά στη διάσπαση, οργανική. Η ιδεολογική έχει ήδη γίνει. Καραμανλικοί και Σημιτικοί στο ίδιο κόμμα;
Κάποιοι μπέρδεψαν την όποια μετεκλογική (υποχρεωτική) συνεργασία με την προεκλογική ταύτιση και συνενοχή στα εγκλήματα του τόπου.
Υ.Γ.
Εθνοπροδότες εντός και εκτός Ελλάδας, επιχειρούν με αυτά τα πολιτικά μπασταρδέματα να βρουν υποστηρικτές σε όλα τα κόμματα για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και την αλλοίωση στοιχείων που οδήγησαν την Ελλάδα στο Μνημόνιο. Δεν θα τους βγει. Θα πέσει ΦΩΣ!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com