Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Ο Αγιος Γεώργιος κόντρα στη Θύελλα Κ. Διμηνιού στο ντέρμπι κορυφής της Β Κορινθίας ( ραδιοφωνικά)


To ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Θύελλα Κάτω Διμηνιού και τον πρωτοπόρο 'Αγιο Γεώργιο δεσπόζει στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο. 
Η αυλαία της αγωνιστικής, ανοίγει αύριο Σάββατο στις 3.00 το απόγευμα, με τους αγώνες του Άρη Αρχαίας Κορίνθου με τους Αγίους Θεοδώρους , της Δάφνης Εξαμιλίων με τον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών και του ΑΟ Σπαθοβουνίου με τον Σαρωνικό Γαλατακίου.

Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Θύελλα Κάτω Διμηνιού και τον πρωτοπόρο Άγιο Γεώργιο. 

Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαστικό γήπεδο του Κιάτου και θα τον μεταδώσουν live ραδιοφωνικά - διαδικτυακά  το Greekradio Web Channel και oi "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" , σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου.
Ενδιαφέρον παρουσίάζει και ο αγώνας στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" μεταξύ των ισόβαθμων ομάδων  στην 5η θέση , ΑΟ Περαχώρας και του ΠΑΣ Κλένια, την ίδια ώρα που η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου αντιμετοπίζει τον ΑΟ Ρομά. Τέλος στο Συνοικισμό , στο ντέρμπι της ουράς ο ουραγός ΠΑΣ Κύψελος αναζητεί την πρώτη του νίκη,απέναντι στο ΠΑΟ Κουταλά, ενώ ρεπό έχει ο Άρης Βοχαϊκού.
Υπενθυμίζεται ότι σε όλους τους αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία και μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Σαπεκοένσε.

Η 11η Αγωνιστική
3/12/16, 15:00
Άρης Αρχ. Κορίνθου - Αγ. Θεόδωροι
Δάφνη Εξαμιλίων - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
ΑΟ Σπαθοβουνίου - Σαρωνικός Γαλατακίου
4/12/16, 15:00
ΑΟ Περαχώρας - ΠΑΣ Κλένια
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Αγ. Γεώργιος
ΠΑΟ Κουταλά - ΠΑΣ Κύψελος
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - ΑΟ Ρομά
Ρεπό ο Άρης Βοχαϊκού