Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Η Θύελλα Κάτω κόντρα στον πρωτοπόρο 'Αγιο Γεώργιο ( ραδιοφωνική αναμετάδοση0


To ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Θύελλα Κάτω Διμηνιού και τον πρωτοπόρο 'Αγιο Γεώργιο δεσπόζει στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαστικό γήπεδο του Κιάτου και θα τον μεταδώσουν live ραδιοφωνικά - διαδικτυακά  το Greekradio Web Channel και oi "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" , σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου.
 Ενδιαφέρον παρουσίάζει και ο αγώνας στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" μεταξύ των ισόβαθμων ομάδων  στην 5η θέση , ΑΟ Περαχώρας και του ΠΑΣ Κλένια, την ίδια ώρα που η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου αντιμετοπίζει τον ΑΟ Ρομά. Τέλος στο Συνοικισμό , στο ντέρμπι της ουράς ο ουραγός ΠΑΣ Κύψελος αναζητεί την πρώτη του νίκη,απέναντι στο ΠΑΟ Κουταλά, ενώ ρεπό έχει ο Άρης Βοχαϊκού.
Στην αυλαία της αγωνιστικής, σήμερα το απόγευμα, ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου επικράτησε με 1 - 0 επί των Αγίους Θεοδώρους.Την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων προσπέρασε στον πόντο η Δάφνη Εξαμιλίων που επιβλήθηκε με 3 - 0 επί  του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, ενώ στο Σπαθοβούνι η τοπική ομάδα έμεινε στο 1 - 1 με τον Σαρωνικό Γαλατακίου.

Υπενθυμίζεται όπως έγινε και σήμερα ότι σε όλους τους αυριανούς αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία και μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Σαπεκοένσε.

Η 11η Αγωνιστική
3/12/16, 15:00 
Άρης Αρχ. Κορίνθου - Αγ. Θεόδωροι 1 - 0
Δάφνη Εξαμιλίων - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών 3 - 0
ΑΟ Σπαθοβουνίου - Σαρωνικός Γαλατακίου 1 - 1
4/12/16, 15:00 
ΑΟ Περαχώρας - ΠΑΣ Κλένια
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Αγ. Γεώργιος
ΠΑΟ Κουταλά - ΠΑΣ Κύψελος
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - ΑΟ Ρομά
Ρεπό ο Άρης Βοχαϊκού