Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Kλιμάκιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κορίνθου στα Αθίκια

 
ΝΟ.Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                 Κόρινθος: 16-11-2016
 Δημοτική Τοπική Οργάνωση
        Δήμου Κορινθίων

Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 24
Τ.Κ.: 20 131, Κόρινθος
Τηλ.: 6944 775437 / 27410 25536
E-mail: dimto.nd.korinthou@gmail.com
                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                       
Η 3η κατά σειρά επίσκεψη ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 στα Αθίκια από τον Πρόεδρο και κλιμάκιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κορίνθου. Ο Πρόεδρος και το κλιμάκιο άκουσε και συζήτησε με τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και πολίτες στα Αθίκια τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Για ακόμη μία φορά πρωταθλητής των προβλημάτων αναδείχτηκε η μεγάλη φορολογία, η ανεργία των νέων, το επάγγελμα του αγρότη, η μηδενική ασφάλεια και η ερήμωση των καποδιστριακών Δήμων μετά την παύση της λειτουργίας των υπηρεσιών. Επίσης, οι παρευρισκόμενοι έθιξαν το ζήτημα της ακαρπίας στις ελιές για την φετινή χρονιά. Σύμφωνα με τον προβληματισμό τους, παρατηρούν ότι ενώ πληρώνουν στον ΕΛΓΑ για ασφάλιση, ο εν λόγω οργανισμός δεν τους αποζημιώνει για την φετινή ακαρπία που προέκυψε από τις καιρικές συνθήκες. Χωρίς εισόδημα από την παραγωγή ελαιολάδου τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά για την προετοιμασία της επόμενης παραγωγής αλλά και της επιβίωσης των αγροτικών οικογενειών.

Τέλος έθιξαν την μετάθεση που έγινε στον μόνιμο γιατρό του Αγροτικού Ιατρείου λόγω ελλείψεων σε γιατρούς στο Νοσοκομείο της Κορίνθου. Έως σήμερα η κάλυψη των Αθικίων και των υπολοίπων δύο χωριών (Άγιος Ιωάννης & Αλαμάνο) γίνεται με εκ περιτροπής γιατρούς. Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύονται τα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για δήθεν προσλήψεις γιατρών στα Νοσοκομεία.

Οι παρευρισκόμενοι διατύπωσαν την ανάγκη για αλλαγή δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης έκανε γνωστές τις δράσεις και τον τρόπο λειτουργίας της Οργάνωσης και οι παρευρισκόμενοι έδωσαν τα εύσημα για την πολιτική εξωστρέφειας που εφαρμόζεται στην Τοπική Οργάνωση.

Επόμενη επίσκεψη του κλιμακίου της Τοπικής Οργάνωσης θα είναι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στο Λέχαιο στις 11:00π.μ. στο καφενείο του Σούκουλη και στον Άσσο στις 12:15μ.μ. στο καφενείο του κ. Δαμάλα.
                                  

   Εκ του γραφείο Τύπου